Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.11.2011, 22:39:30
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Dac harul este emotie, asadar fapt subiectiv, uman, sa inteleg ca omul este Dumnezeu?
Nu. Domnul Florin a făcut o mică greșeală de exprimare - nu asta este harul, ci așa percepem harul - "o emotie curata coplesitoare, o dragoste care topeste intrega fiinta pe dinlauntru - care izvoraste din inima, luminand efectiv nu doar trupul dar intreaga lume este dezvelita pe dinlauntru intr-un mod tainic, inteligibil".

Cel puțin, eu așa l-am perceput...
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 22:44:02
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Nu. Domnul Florin a făcut o mică greșeală de exprimare - nu asta este harul, ci așa percepem harul - "o emotie curata coplesitoare, o dragoste care topeste intrega fiinta pe dinlauntru - care izvoraste din inima, luminand efectiv nu doar trupul dar intreaga lume este dezvelita pe dinlauntru intr-un mod tainic, inteligibil".

Cel puțin, eu așa l-am perceput...
Asa da! Slava Domnului!
Asta da greseala si corectura a ei! ... :) Sa tot fie! AMIN+

P.S. Ochiul bun al fratiei voastre... Felicitari! Slava Domnului! Iertati/ma...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
de ce va e teama in lume ? Mirela0110 Generalitati 31 27.02.2014 00:06:32
De la lume adunate, si-napoi la lume date... ucenic Generalitati 27 28.06.2012 22:50:26
Dar cind suntem iesiti din Biserica andreicozia Despre Biserica Ortodoxa in general 16 24.10.2010 21:04:13
Despre lume si lepadarea de lume buiacu gabriel Intrebari utilizatori 12 10.08.2010 11:27:11