![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/diverse...ne-123681.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da? Mulțumesc frumos.
|
||||
|
||||
![]()
Și cam care ar fi relevanța acelor statistici măi Melissa?
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa vedem ca sunt idei care nu sunt de la noi (mai mult din ateism sau reincarnare), mie mieii sau viteii mi se par mult mai dragalasi decat un caine matur. Nu numai ca nu au muscat pe nimeni, dai ii si mancam. Oare taranii urasc animalele sau unii oraseni si-au pierdut simtul normalitatii?
Aici nu ma refer la eutanasiere, ci doar la faptul ca unii au ajuns sa aiba o preocupare exagerata fata de animale, dandu-le o consideratie uneori mai mare decat oamenilor. Nu ma refer la cei de pe forum, de fapt am vazut ca e o moda din vest. Multi acolo devenind atei sau agnostici cred in teoria evolutionista si am auzit deseori spunandu-se ca noi suntem doar o specie mai evoluata fata de fratii nostrii. Dupa parerea mea un singur om e mai important decat toate animalele de pe pamant, eu asa am inteles pana acum. Cruzimea fata de animale, uciderea sau torturarea din placere, astea e normal ca sunt pacate, e si evident ca e o dereglare. Si Iisus a mancat mielul de Pasti. Aici nu prea ne afecteaza in mod direct problema asta, in orasul meu de mai mult timp au cam disparut cainii vagabonzi, mai sunt doar cativa. Nu stiu solutia perfecta, dar e sigur ca pe strada nu trebuie sa existe haite de caini. Asta este exclus. Observ ca cei ce sunt impotriva nu au fost muscati de cainii vagabonzi, iar ceilalti au fost. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar hai să discutăm așa: Dacă eu vă tai pe dumneavoastră cu cuțitul și vă cauzez o infirmitate fizică sau psihică, instanța mă va condamna, pe lângă pedeapsa penală, la despăgubiri pe latura civilă: vă voi plăti cheltuielile cu spitalizarea, daune morale și orice alte prejudicii. Dacă un câine vagabond mă mușcă pe mine și mă lasă cu o infirmitate fizică, sau cu una psihică (așa cum este cazul unei persone pe care o cunosc, pe care un câine a desfigurat-o în copilărie și care a rămas cu traume psihice), cine îmi plătește ? Dumneavoastră ? Câinele ? |
|
||||
|
||||
![]()
Nimeni, că_câinele e un drăguț.
Nu l-ai văzut pe Hachiko?
|
|||
|
|||
![]()
d-apoi saracu' porc ce sa mai zica? acus acus ii vine randul ca doar vine Craciunul ... dar cine isi umple burtica ? noi bineinteles ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am crescut inconjurat de caini de paza si cai.Am si acum caini.Nu departe de locuinta este un loc viran,treci pe langa el obligatoriu,imprejmuit de gard,care este insa rupt,in care s-au strans cca 7-8 maidanezi.Doua doamne vin,le arunca ceva mancare si pleaca fericite.Seara,cand nu mai au mancare,devin extrem de agresivi.Efectiv ies afara si sar la tine.Eu sunt parinte,tata.Va imaginati cam ce as face daca unul dintre ei ar sari la copilul meu?Va spun eu:il extermin pe loc.Nu am nimic cu ei,sunt rodul inconstientei si nepasarii unor,ca sa nu zic altfel,care au permis sa se inmulteasca caini extrem de violenti,vagabonzi,scapati de sub control.Repet:am caini de mic,am fost des tentat sa-i dau drumul celui mai mare dintre ei ca sa rezolv problema lor.Credeti-ma,nu mai scapa niciunul.Ori sunt luati de oameni,ori de asociatii,ori se gaseste o solutie rapida,numarul este in crestere,sau eu imi rezerv dreptul,ca si parinte,de a lua acele masuri pt a-mi proteja familia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.A avea o parere legata de uciderea cu cruzime a unor animale, care din vina noastra au ajuns in strada, in numele superioritatii omului, nu stiu de cand se numeste erezie. 2. Parafrazandu-va, cei care cred in justitia romaneasca ori sunt naivi, ori ipocriti. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|