Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2011, 19:09:05
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
ei na !!!! sunt bebelusi de 7 8 9 luni sfasiati de caini ... sunt copii de 2 3 ani mutilati sau omorati de caini ... ce educatie sau ce sa simta un caine la un astfel de copil ??? sa fim seriosi !!! e adevarat ca aceste animale simt foarte bine omul , vad pe strada am un caine care latra de fiecare data cand trece un betiv sau un boschetar, sau niste adolescenti mai teribilisti ... dar cand iti ataca si iti musca copilul pana in 4 ani ce mai poti zice ? lui oricum ii este teama cand vede ditamai cainele ca il latra si mai ramane si cu sechele daca are noroc si nu este muscat .... de i-ar lua pe toti de pe strada ... nu sa ii omoare da sa ii duca intr-o padure in afara oraselor ... nu stiu ce sa zic ...
nici padurea nu este o solutie ...

mergeam o data pe o alee printre niste blocuri.
in fata mea o bunica si nepotelul ei, de 4-5 ani.
aleea trecea pe langa un tarc facut pentru nevoile cainilor. acolo o batrana cu 2 caini.
cand copilul si bunica au trecut prin dreptul tarcului, aleea fiind foarte stramta, cainii au sarit ca turbati pe gard si latrau de parca cine stie ce vazuze.
vina copilului era ca se uitase la ei si intinsese mana spre ei.
copilul s-a speriat atat de tare, ca urla isteric si smucea din maini necontrolat.
cine credeti ca s-a gasit sa comenteze?
nu, nu bunica. ea era prea ocopata sa-si linisteasca nepotul.
insa baba cu cei 2 caini incepuse: ca de fapt cainii sunt blanzi, dar copilul i-a provocat, etc.
a trebuit sa intervin eu si sa- zic cateva cuvinte mai aspre, ca sa taca.
asta este mentalitatea acestor "iubitori" de animale.
victima este vinovata, chiar daca este un copil.
sunt sigur ca o astfel de oersoana ar spune ca bebelusii de care aminteai au tipat prea tare ...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36