![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Stati linistiti, nu arde nimic. Puteti rabda cumintei pana dupa Boboteaza si atunci va puteti cununa in orice Biserica Citat:
Citat:
Uite, ca o varianta intermediara, pe care am intalnit-o la o pereche de tineri, carora le era musai sa se cunune religios, dar nu puteau organiza o nunta intr-un timp asa de scurt, au procedat in felul urmator: S-au prezentat la preot cu certificatul de casatorie si cu nasii, ambii imbracati intr-o tinuta frumoasa, s-au cununat religios si peste cateva luni au facut si masa(adica petrecerea de nunta). De data aceasta ea s-a imbracat in mireasa, el in mire. Hmmm, e un pic nonconformista varianta lor, dar ei au refuzat sa traiasca in pacat. Acum, in ceea ce priveste cheltuielile: se pot cumpara o pereche de verighete care nu sunt din aur, si atunci cand aveti posibilitati financiare mai bune, mergeti la preot, el va spune o rugaciune si le puteti inlocui. Rochii de mireasa se gasesc destule de inchiriat, unele chiar spectaculoase. Sau se pot chiar imprumuta. Spre ex, o tanara de pe forum a cumparat o rochie la mana a doua superba si la un pret foarte bun(500 lei parca), dar se poate inchiria si la un pret mult mai bun. Nasi se gasesc repede, lumanari la fel...Asadar ce mai asteptati? cununati-va civil si dupa sarbatori fuguta si la Biserica sa va cununati religios. Nici nu aveti idee cata binecuvantare e in familia care se pazeste curata pana la cununie, si mai ales care refuza sa traiasca in pacat.
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| nunta religioasa si civila | Anna | Nunta | 26 | 04.01.2013 20:35:22 |
| Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 17.08.2011 00:45:58 |
| Ajutor!..25 de ani de la cucunia religioasa sau civila?? | masmaya | Generalitati | 6 | 25.07.2010 21:46:52 |
| cununie civila | gongutza | Nunta | 8 | 02.02.2009 02:04:40 |
| Logodna inainte de casatoria civila? | tomi | Nunta | 9 | 03.10.2007 00:55:10 |
|
|