Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.12.2011, 00:20:43
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Multumim ca ne-ai impartasit aceasta experienta :).
Sa mai zica cineva ca nu exista Mos Nicolae. Exista mai ales pentru cei care cred in el.
Vechi 07.12.2011, 16:27:26
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Multumim ca ne-ai impartasit aceasta experienta :).
Sa mai zica cineva ca nu exista Mos Nicolae. Exista mai ales pentru cei care cred in el.
Deci pot spune, fara sa gresesc ca Mos Nicolae le-a adus cadorurile dorite copiilor mei.
Dar el fiind unul singur, isi mai pune la lucru si ajutoarele.
Am impartit bucuria asta cu voi, ca micutii inca o pricep altfel.

Am patit o situatie asemantoare anul trecut de sarbatoarea Nasterii Domnului. Sotul meu fiind ucrainean, noi sarbatorim de doua ori.
In seara de Ajun le-am spus copiilor ca Domnul Iisus trimite cadouri tuturor copiilor cuminti. Si au primit.(e drept nu prea multe, dar suficient cat sa se bucure). In ajun de Craciunul ucrainean, i-am anuntat ca Maine va fi Craciunul. Atunci Anastasia mi-s zis:"inseamna ca in seara asta vom primi iarasi cadouri de la Domnul Iisus, nu?"AM evitat raspunsul, ptr a nu o dezamagi cu un raspuns negativ.
Sotul meu, ca de obicei, era plecat. S-a intors iarasi tarziu, in jur de 11 cu o plasa de cadouri zicand:"Uite Doamna X mi-a dat cate un cadou ptr fiecare copil, cate o jucarie frumoasa". Si tare s-au mai bucurat a doua zi cand au gasit darurile sub brad:)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fetele cuminti nu mai sunt la moda? Mia Mia Nunta 600 27.02.2014 01:46:09
Necazuri si daruri ionut12 Generalitati 16 18.06.2012 22:13:26
Intrebare pt sectanti: de ce va considerati copiii sfinti? lacrimi Secte si culte 601 20.08.2011 10:03:55
Daruri dorinastoica14 Pocainta 49 10.05.2009 23:38:29
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05