![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
mda...si cu victima ce facem? Daca iertam agresorul fapta lui (violul) se sterge cu buretele? Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca astia suntem noi...foarte duri cu altii, foarte ingaduitori cu noi insine. Cred asa cum spunea si laura, ca totul ar trebui sa se schimbe incepand cu noi. Sa fim noi modele ca fiii nostri sa nu ajunga rau. Dar daca fii nostri ne vad lupta agerba de a-l pedepsi cat mai strasnic pe agresor, daca vad acea dreptate fara dragoste la noi, oare ce vor invata ei? Sa fie ca noi? sa fie primii care arunca cu piatra? Ura nu se va stinge cu ura. Iar adevaratul Judecator, care judeca corect si deplin e Dumnezeu. Nu cred ca vom ajunge noi la starea de a judeca atat de intelept. Hai sa-i lasam judecatorului judecata! Nu de alta, dar nu se stie ce curse ne mai intinde vrajmasul ca putem ajunge sa facem inchisoare nevinovati ptr fapte pe care nu le-am facut, dar pe care le-am condamant asa grav. si in cazul acesta, cu pedeapsa cum va ramane?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hotului, care aduce in pragul disperarii, chiar produce depresii pagubitilor, sa-i taiem mana, martorului mincios care determina castigarea proceselor de oamenii mincinosi si necinstiti sa-i taiem limba, femeii care indraneste sa ia barbatul altei femei si sa distuga familii, lasand copii fara tata,sa fie impuscata, la fel ca si criminalii de orice fel(inclusiv femeile care avorteaza, medicii si asistentele care savarsesc crima precum si sotii care sunt complici la crima)! De acord? Asa reusim sa stopam faradelegile in neamul asta romanesc!
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot să-mi dau seama cum poate un creștin să fie de acord cu, chiar să militeze pentru, mutilarea fizică și răzbunarea cu sprijinul statului.
Vorba lui Cioran: ”orice fărădelege ce vizează exercițiul Puterii începe printr-un conflict cu poliția și sfârșește prin a se sprijini pe ea”. Într-o țară unde eroarea judiciară e mai curând regulă decât excepție, orice pedepeapsă radicală, de genul mutilărilor ireparabile, sunt expresii ale păgânismului ce domină mentalul colectiv căruia i s-a ”implantat” frustrări ucigașe din seria celor exprimate pe acest topic. Ce faci dacă afli după ani și ani că ai jugănit pe cineva pe nedrept? Îi dai un buchet de flori și îți ceri scuze?
|
|||
|
|||
![]()
Ha ha, i-a uite un text juridic al înaintașilor nostrii din perioada domniilor regulamentare:
"Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta.” Rezolvau rapid treaba, fara dezbateri inutile. E tare, nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 07.12.2011 at 16:38:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Si nimeni nu cred ca poate spune ca asta niciodata nu i s-ar putea intampla. Sunt atatia sfinti calugari, feciorelnici acuzati de femei ca au ramas insarcinate cu ei si s-au mai trezit si cu un copil in brate, care firesc nu era al lor. Asadar, nu stim niciodata ce intamplari vom avea de trecut si mai ales cum vom trece de ele.
|
|||
|
|||
![]()
Pedofilii ca pedofilii, da ce ne facem cu cei care violeaza bunul simt frecvent? Pe ei cum sa ii castram la nivel intelectual?! Revenind la subiect poate ar trebui inasprite legile care sanctioneaza pedofilia dar fara mutilari, etc.....Si daca ar fi sa executam o statistica despre cati barbati de prin lume comit pedefilie intretinand relatii cu minore, cred ca ....si va raspundeti singuri......Sa fiu iertata!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parada homosexualilor la Brasov. De ce nu si parada pedofililor si a zoofililor? | Eugen7 | Homosexualitatea | 127 | 27.05.2011 03:57:33 |
|