![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragul meu frate... smintit de gLume, nu credeam să am de-a-face cu un prooroc mincinos inconștient, căci interpretarea ta folosind Scriptura în ideea că pământul ar fi glob e complet falsă, îmi pare rău că trebuie să te contrazic și să răspund insultei tale... o fac iată cu duhul blândeții. Și v-am mai spus, pământul format din apele de sub cer, nu e glob ci e ca o jumate de sferă, defapt sunt două jumătăți de sferă unite ca baloanele de săpun iar deasupra sunt unite ambele suprafețe plate într-un cerc plat sau un patrat pe care umblăm noi, cerc este ceea ce e luminat și patrat e cu partea întunecată cu tot sau viceversa, iar munții și văile mărturisesc de 7000 de ani până azi de felul cum s-au rupt apele de jos de cele de sus. În apele de deasupra cerului nu s-a format pământ, globuri, pământuri iar în cer niciatât. Deci mă întreb retoric, când oare veți înceta să fiți atât siguri în naivitatea și orbirea cu care vă dați știutori și ca să susțineți aberațiile științificilor până acolo încât să le dați lor dreptate prin citate biblice, că cică și scriptura vorbește de un pământ sferic?.. de galaxii, de bigban și de tot felul de fantasmăgării bolnave... Scriptura vorbește despre exact ce v-am spus eu, și ce vă spun eu... primit de sus ca să nu mor prost: E un cerc la suprafața plană denivelată și un rotund pe fundul apelor și dedesubt nu e nimic de parcă ar sta spânzurat... dar acolo se face referire și la Mesia... căci lucrurile sunt tainice. Deci nu se învârte nici pământul, nici soarele, nici luna ca în sitemele planetare născocite de explicaționiști ci doar ochii unor copii se învârt, ![]() Voi credeți că eu vă mint? Și dacă eu vă mint din ignoranță să zicem voi credeți că până și Tata vă minte... din răutate? Dovezile se pot pricepe foarte ușor dacă nu ești superficial în observațiile tale și-ți folosești Darul și Harul. Last edited by vsovivi; 07.12.2011 at 15:55:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
5. The lights which are exhibited in lighthouses are seen by navigators at distances at which, according to the scale of the supposed "curvature" given by astronomers, they ought to be many hundreds of feet, in some cases, down below the line of sight! For instance: the light at Cape Hatteras is seen at such a distance (40 miles) that, according. to theory, it ought to be nine-hundred feet higher above the level of the sea than it absolutely is, in order to be visible! This is a conclusive proof that there is no "curvature," on the surface of the sea - "the level of the sea,"- ridiculous though it is to be under the necessity of proving it at all: but it is, nevertheless, a conclusive proof that the Earth is not a globe. 24. When a man speaks of a "most complete" thing amongst several other things which claim to be what that thing is, it is evident that they must fall short of something which the "most complete" thing possesses. And when it is known that the "most complete" thing is an entire failure, it is plain that the others, all and sundry, are worthless. Proctor's "most complete proof that the Earth is a globe" lies in what he calls "the fact" that distances from place to place agree with calculation. But, since the distance round the Earth at 45 " degrees" south of the equator is twice the distance it would be on a globe, it follows that what the greatest astronomer of the age calls "a fact" is NOT a fact; that his "most complete proof' is a most complete failure; and that be might as well have told us, at once, that he has NO PROOF to give us at all. Now, since, if the Earth be a globe, there would, necessarily, be piles of proofs of it all round us, it follows that when astronomers, with all their ingenuity, are utterly unable to point one out - to say nothing about picking one up - that they give us a proof that Earth is not a globe. 36. If we take a journey down the Chesapeake Bay, by night, we shall see the "light" exhibited at Sharpe's Island for an hour before the steamer gets to it. We may take up a position on the deck so that the rail of the vessel's side will be in a line with the "light" and in the line of sight; and we shall find that in the whole journey the light will won't vary in the slightest degree in its apparent elevation. But, say that a distance of thirteen miles has been traversed, the astronomers' theory of "curvature" demands a difference (one way or the other!) in the apparent elevation of the light, of 112 feet 8 inches! Since, however, there is not a difference of 100 hair's breadths, we have a plain proof that the water of the Chesapeake Bay is not curved, which is a proof that the Earth is not a globe.
|
||||
|
||||
![]()
Florine,eu ma dau batut,aici ma lupt cu morile de vant. Crezi tu in continuare ca pamantul e plat si gata,fii fericit
![]() Dar inainte de a ma retrage,raspunde sincer,ai mers vreodata cu avionul? Adica sa vezi cu ochii tai,ignorand complet teoriile? Daca nu hai sa te fack KO: Pun doua poze facute de MINE,cu telefonul meu mobil (acum sa nu-mi spuneti ca distorsioneaza ![]() ![]() ![]() Uita-te cu ochii tai la linia orizontului. Daca nu faci diferenta,atunci da "edit" la poze si trage o linie dreapta intre partea din dreapta si cea din stanga unde incepe orizontul si vezi ce-ti iese. E simplu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă îl ții în sus pozînd mai mult cerul, orizontul va apărea concav. Dacă îl ții în jos pozînd mai mult pămîntul, va apărea convex. Dacă prinzi orizontul perfect la mijloc, va apărea... ghici: drept. Nu am timp să caut azi, dar am găsit mai demult un document în care am văzut comparația. Cu același aparat s-a fotografiat același peisaj (marea din avion) la interval de 15 secunde și s-a văzut clar exact ce am arătat mai sus.
|
||||
|
||||
![]()
Prietene,fotografiaza tu si arata-mi! Daca pe aia de au facut poze din satelit nu ii crezi,pe marinari la fel etc. etc. eu de ce i-as crede pe imbecilii care fac (chipurile) experimente serioae? Deci NU ii cred,si NU te cred nici pe tine,e fake! Cum faci tu cu dovezile noastre pot face si eu cu dovezile tale! Asa ca am apelat la pozele facute de mine! Orizontul apare la fel,indiferent cum ai tine aparatul! Linia lui e aceeasi,cum Doamne-iarta-ma sa se curbeze?? Aiurezi omule,fara suparare.
EDIT: tine cont ca prima poza e facuta deasupra unor munti!!! Iar in a doua poza sunt pe o inusla,se vede destul de clar forma pe care o ia marea la orizont! Last edited by Raoul; 08.12.2011 at 13:27:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
După calcule laborioase le-a dat că Pămîntul este curbat. Deci pe ei îi crezi?
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 09.12.2011 at 06:23:44. |
|
||||
|
||||
![]()
E fake! Arata-mi tu o poza facuta de tine,sau ceva ce pot vedea cu ochii mei sa ma conving. Nu ma mai lua cu "dovezi" de pe net pentru ca nu le cred (indiferent in favoarea cui s-ar inclina)! Sunt facaturi!
Nu ai si tu macar un telefon cu camera?? Fa niste poze si arata-mi ca orizontul iese curbat (in sus) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Raoul,
Așa cum te-am rugat frumos pe privat, te rog din nou aici să fii consecvent cu statusul de ortodox pe care îl afișezi pe forum și să contactezi adminul pentru a șterge cuvintele nepotrivite publicate mai sus. Adresa lui este "admin".
|
||||
|
||||
![]()
În prealabil postat de stefan florin
![]() Viteza de rotație la ecuator este data de raportul dintre circumferinta Pamantului si numarul de ore ale unei zile, rezulta 1674,397 km/h sau 465,11 m/s. Ganditi-va, Pamantul este un corp solid, ce se invarteste intr-un mediu gazos, care nu va putea sa antreneze in rotatia sa atmosfer. Daca Pamantul s-ar invarti de la inceputuri, atmosfera ar fi opus o rezistenta de franare, la aceasta viteza de peste 1600 km/h, totul ar fi neted, nu ar mai exista munti, vai, viata pe pamant… Vreti sa-mi spuneti ca Pamantul se invarteste odata cu atmosfera!, conform carei legi? Ce fenomen ,,cupleaza’’un solid cu-n gaz? Dovediti-mi ca Pamantul, poate fi cuplat rigid cu atmosfera, prin ce mecanism? Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|