![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nimic nu se compara cu muzica autentic românească din link-ul de mai sus. 1. În umblarea mea prin lume, Prin ispitele haine, Peste tot Isuse, Doamne Numai harul Tău mă ține. Cor: /:Numai harul, numai harul Mă păstrează ne-ncetat El mă face, el mă ține Credincios cu-adevărat.:/ 2. Pe cărarea curăției Și în lupta spre mai bine Să mă țin nu pot, ci-ntruna Numai harul Tău mă ține. 3. În lucrarea ta preasfântă Unde m-ai chemat pe mine Cât e de puțină roadă, Numai harul Tău mă ține. 4. Când aș vrea s-ascult Cuvântul, Să-mplinesc cum se cuvine Văd cum totu-mi stă-mpotrivă Numai harul Tău mă ține. 5. Orișicând și-n orice stare, Doamne, îndrăznesc la Tine Și-n cădere și-n ‘nălțare Numai harul Tău mă ține. Muzica si versurile: Nicolae Moldoveanu, prolific compozitor de muzica crestina romaneasca, un intemnitat pentru Hristos. Last edited by penticostalul; 13.12.2011 at 14:10:58. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Buletinele actuale au cip? | Marcel_Ionut | Generalitati | 215 | 07.11.2012 21:23:02 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|