![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar, daca unul despre vorbeste Miscarea Carismatica , iar altul despre filmulte de pe net, nu e nimic de discutat. Noi nu vorbim aici despre ce a spus un penticostal, sau ce e scris pe un forum. Noi vorbim despre miscarea carismatica din Biserica Catolica. Daca a fost aprobata de Biserica Catolica eu cred ca e un lucru bun. Dumneavostra credeti contrariul. Vreti sa vorbim despre asta? Trebuie sa citim si sa ne informam ce inseamna aceasta miscare din punct de vedere al Bisericii Catolice, iar apoi analizam deca decizia Bisericii a fost gresita sau nu.
Last edited by nutucutu; 19.12.2011 at 09:02:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu m-as fi obost sa le ating daca nu-mi adresai un mesaj, si acela ironic, ca de obicei. Nu mi s-a parut frumos sa nu raspund.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Miscarea carismatica nu e legata de vorbitul in limbi. Miscarea carismatica e legata de invocarea Duhului Sfint, nu de vorbitul in limbi, iar Duhul Sfint se manifesta cum vrea El, nu cum vrem noi. |
|
|||
|
|||
![]()
Hmmm....invocarea Duhului sfant se face si in ortodoxie si in catolicism, si in toate religiile "necarismatice".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
imi place raspunsul d-voastra.....numai ca in ortodoxie invocare se face intr-o atmosfera blanda, iar in penticostalism (aici intra si carismaticii) se zbiara dupa el... e ca in cazul cu Ilie si slujitorii lui Baal: slujitorii au zbierat si nu i-a auzit, iar Ilie s-a rugat fara prea multi decibeli si a fost auzit... concluzia mea este: oare chiar la toti vine Duhul Sfant???? ca mai sunt si alte duhuri care vin, asa, pe furis, cum a venit si sarpele la Eva.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Măi Geony, la tine concluziile sunt...întrebări?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pai ce, nu stii sa-ti dai raspunsul?...puneti fratilor mintea la contributie, ca de aceea sunt atatea culte...ca ce v-a spus pastorul, aceea ati invatat ca pe "Tatal nostru" (pe care de altfel sunt sigur ca multi nu-l stiti) ...ati crezut ca orice pasare de pe gard , e si buna de mancat...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ca voi supara pe catolici, insa nu pot sa nu amintesc ca acele caderi pe spate se intalnesc si la catolicii carismatici, nu numai la protestantii carismatici. Fenomenul se cheama "slain in the spirit" si este de sorginte demonica. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|