![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Păi ignoră-l în sensul că nu mai comenta nimic din ce scrie el.
Că dacă scrii la persoana a 3-a despre el, numai ignorat nu se cheamă ci asasinarea noastră.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu am scris asa doar de cand a inceput sa ma faca sectar si mai stiu eu ce. Asta merge de 2-3 ori, dar daca stai sa te atace cineva in fiecare zi tu poate esti aproape de sfintenie, eu nu sunt, de un an ma ataca tot timpul, deranjat cand scriu ceva despre catolicism. Nu-i singurul, la fel face si penticostalul cand am scris despre penticostali, ar ramane sa scriem doar despre vreme sau sa fim ecumenisti si sa ne minunam de frumusetea altor culte si de binecuvantarea ce ne umple inimile ca ii avem printre noi sa ne invete. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Totuși, ignoră! Tu zi înainte ca zici bine, lasă-i pe ei în rătăcirea lor.
|
|||
|
|||
|
Ignora-ma si pe mine frate, te rog! Ignora-ne pe toti cei care te-am suparat!
Si zi inainte de dogme si de canoane ca le zici bine. Doar despre oameni zici rau... Last edited by penticostalul; 20.12.2011 at 15:04:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Dar dumneavoastra ziceti bine ceva? ca nu ziceti bine deloc.
|
|
|
||||
|
||||
|
El le zice-n limbi.
|
|||
|
|||
|
Limbi care nu sunt de la Duhul Sfant, cu toata responsabilitatea o spun. Intrebati-l pe penticostal cum a obtinut acele limbi, si o sa va cruciti.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu-s curios.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Interesant ce se intampla pe acest forum, si mai ales in culisele sale... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| MOASTELE CATOLICE | pacatoasa.. | Moaste | 179 | 09.12.2016 15:50:58 |
| Rusinea de a fi ortodox sau politicianul ortodox in Europa unita | mihaiB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 08.08.2012 14:13:45 |
| 666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 05.04.2011 00:51:50 |
| Nunta ortodox rit nou cu ortodox rit vechi | Lumi79 | Nunta | 2 | 05.01.2007 15:05:29 |
|
|