![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va vad atat de inceancenat sa dovediti superioritatea comunismului si a lui Ceausescu incat tind sa cred ca dvs ignorati (cu sau fara buna stiinta) niste aspecte foarte importante. In primul rand, faptul ca avorturile in perioada comunismului erau interzise nu inseamna ca ele nu existau. Mai mult, in loc sa moara doar copilul, murea si mama, pentru ca, de cele mai multe ori, metodele erau ceva de genul: o andrea infipta in uter, o coada de muscata, sonde sterse cu spirt etc. metode care evident duceau la septicemie si, implicit, la moarte. Si ghiciti ce, sarcina era inerenta pentru ca nu existau metode contraceptive. Apoi, argumentele legate de egalitatea sociala mi se par izvorate din invidie pura...(nu stiu cat de crestin e sentimentul asta). De ce ai vrea sa iei un student (viitor inteletual) sa-l duci la munca patriotica, la cules de gogosari si sa-l tii fara apa de spalat 3 saptamani?? Sau sa-i iei taranului pamantul?? Probabil ca asemenea practici, in ziua de azi, v-ar face sa va simtiti mai bine... Si nu in ultimul rand, cel mai groaznic lucru, din puctul meu de vedere, ce s-a intamplat inainte de '89 a fost ingradirea intelectuala. Insa, nu stiu cat de mult pret puneti dumneavoastra pe libertatea de exprimare, libertatea de a citi carti necenzurate, de a vedea filme de calitate, de a asculta o muzica buna... Sfatul meu e sa incercati sa vedeti si nuantele. Istoria nu e niciodata alba sau neagra!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! | Melissa | Rugaciuni | 74 | 27.06.2011 19:59:40 |
Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa | kesarion_breb | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 22.07.2010 22:22:06 |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
Semnati pentru libertatea de expresie | alexandra28again | Generalitati | 34 | 27.01.2009 21:43:27 |
|