Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2011, 15:55:38
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Cu toate calculele logice care sa minniie orgoliile despre adevarurile depoine care nu sint decit o umbra tot nimic nu stim.
credem ca stim dar cei care stiu cu adevarat sint proorocii si traitorii intro adinca sfintenie .
de aceea se spune ca cine crede ca stie nu a cunoscut cum trebuie fratilor , cind vom cunoste cu ochii nostrii Imparatia si o vom trai in viata noatra in mod deplin abia atunci vom cunoaste cu adevarat.
Reply With Quote
Vechi 28.12.2011, 16:34:35
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Cu toate calculele logice care sa minniie orgoliile despre adevarurile depoine care nu sint decit o umbra tot nimic nu stim.
credem ca stim dar cei care stiu cu adevarat sint proorocii si traitorii intro adinca sfintenie .
de aceea se spune ca cine crede ca stie nu a cunoscut cum trebuie fratilor , cind vom cunoste cu ochii nostrii Imparatia si o vom trai in viata noatra in mod deplin abia atunci vom cunoaste cu adevarat.
Cu vreo saptamana in urma, a batut la usa mea, "cineva". Cand am deschis, am vazut doua persoane hotarate sa-mi vorbeasca despre dragoste si credinta in Mantuitorul Hristos. Cred ca am stat vreo 45 de minute de vorba, iar la plecare, unul dintre ei parea foarte incurcat de ceea ce credea ca stie pana in acel moment si n-ar fi exclus sa-l vad intorcandu-se la acea biserica ortodoxa pe care n-a cunoscut-o indeajuns inainte de a o abandona. Cu siguranta nu erau dintre cei mai iscusiti propavaduitori ai "cuvantului Evangheliei", daca am reusit sa fac fata tirului de citate din Biblie, (desi nu stiam pe cine voi gasi in fata usii, ca sa am raspunsurile gata pregatite), dar la un moment dat stiu ca Dumnezeu m-a invrednicit sa le spun: "Trebuie sa veghem a cui invatatura o propavaduim ca sa nu ajungem sa fim crunt dezamagiti. Imaginati-va ca trebuie sa dati examen la scoala de soferi, iar pentru asta sa luati in calcul un manual "neomologat", pe care sa-l invatati cu toata responsabilitatea. Iar cand se vor da rezultatele, sa fiti bulversati si dezamagiti ca nu va auziti numele printre cei trecuti, desi ati raspuns exact asa cum ati invatat. Dreptul la "omologare", Mantuitorul l-a lasat sfintilor apostoli si discipolilor lor, pe care voi ii ignorati din proprie vointa!"
Eu nu zic sa raspundem corect la 26 din 26, dar macar sa dispunem de acelasi "Cod rutier"...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O posibila contradictie intre notiunile de Rai si Iad MihaiG Morala Crestina 217 09.04.2013 16:33:55
Ce se-ntampla cu cei care parasesc manastirea? ory Calugarul 492 02.02.2013 15:36:10
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Libertatea fata de patimi e posibila in aceasta viata ioan-eugen Intrebari utilizatori 4 16.03.2010 11:14:19