![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
<<O crestina ii spune Parintelui: "Parinte, eu citesc noaptea rugaciuni." Parintele i-a spus: "Daca-ti pierzi mintea, nici lui Dumnezeu nu ii mai trebuiesti. Tu n-ai voie sa citesti noaptea! La Judecata de Apoi trebuie sa ne prezentam cu mintea intreaga.">>
ce a vrut sa spuna prin asta ca nu prea am inteles...? v-as ruga sa raspundeti doar daca sunteti cat de cat documentati si sa nu va dati cu parerea aiurea, ca asa puteam sa ies la o cafea si cu Marie din piata sa vad ce crede ea...adica scurt si la subiect :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu o pun pe seama sursei. Asa cum o alta sursa sustine ca Parintele Arsenie Boca ar fi indrumat credinciosii sa citeasca Visul Maicii Domnului.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 11.01.2012 at 21:25:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
in carte este mentionat si numele femeii care a spus asta, dar nu stiu daca ar trebui sa il spun, desi gasesti multe povestioare ale dansei pe internet cu Parintele Arsenie Boca
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu spun ca dna respectiva minte, dar e clar ca unele lucruri nu corespund cu adevarul. Unele sunt cosmetizate constient, altele sunt completate ce ceea ce se crede ca ar fi spus parintele in anumite cazuri si unele sunt pus si simplu o plasmuire inconstineta a mintii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu personal, daca pierd noptile sunt ca o drogata. Mintea mi se tulbura. Nu mai sunt aceeasi. Niciodata nu am reusit sa fac vreo activitate noaptea din acest motiv.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 13.01.2012 at 15:46:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
""Rugaciunea de noapte este de aur ', cea de dimineata este de argint,iar cea din timpul zilei este de arama caci este amestecata cu grijile acestei vieti si nu mai are stralucirea celei de la miezul noptii "" scrie parintele Ioanichie Balan in cartea Istorioare duhovnicesti.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
parintele Arsenie Boca | 06dec | Mari Duhovnici si predicile lor | 34 | 07.12.2013 18:02:21 |
PARINTELE ARSENIE BOCA | elena4018 | Mari Duhovnici si predicile lor | 76 | 04.12.2013 17:31:22 |
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 04.02.2007 15:57:47 |
|