Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2012, 18:40:41
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ce sa inviti,crezi ca vine vreunu?? Chiar si cei cu scuteru mai ca sunt prinsi de picior,dapai un biciclist. Am fost si eu martor de atatea ori cand biciclistii erau practic asaltati de catre caini. Dar nu,unora li se pare normal. Asta,repet,pana or sa pateasca ei sau copiii lor ceva.
eu pana acum m-am descurcat.
dar altii?
am un prieten care a fost muscat, pe motocicleta fiind.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2012, 18:44:25
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Tu ori esti incapabil ori pur si simplu refuzi sa intelegi si preferi sa continui sa debitezi prostii! Pai ma desteptule, ce n'ai priceput cand ti'am spus romaneste si clar, negru pe alb, ca stiu foarte bine ca maidanezii reprezinta o problema si ca as vrea sa se gaseasca o solutie care sa nu implice uciderea lor, dar daca altfel nu se poate, macar sa nu ne lasam condusi de ura si sa o facem cat mai uman cu putinta? Daca te ajuta, pot sa scriu cu multiple greseli si cu limbaj de cartier periferic sau de copii crescuti pe langa groapa de gunoi. Poate o sa intelegi atunci, mormolocule!
cred ca acest destept a dat un raspuns la ce postasem eu.
daca te simti cu musca pe caciula ...
oricum "apreciez" stradania ta in ati etala inteligenta.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2012, 18:46:57
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
cred ca acest destept a dat un raspuns la ce postasem eu.
daca te simti cu musca pe caciula ...
oricum "apreciez" stradania ta in ati etala inteligenta.
Nu ma simt nicicum, daca ai fi fost putin atent ai fi observat ca eu si Raoul ne contrazicem pe tema asta de ceva timp si stiu ca s'a referit la mine si la ceilalti care au indraznit sa nu fie de acord cu ideile lui.

Si nu a fost nicio stradanie! A propos, e "a-ti etala". QED.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2012, 18:56:37
alicia's Avatar
alicia alicia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: RM VALCEA
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru alicia
Implicit

Cei din guvern si majoritatea bogatilor circula cu masina non-stop de aceea nu stiu cum e sa fi muscat de caini...nu ii intereseaza!Personal...nu am fost muscata...dar aproape,insa sperietura e pe viata...si nu doar 1 data!Noi adultii trecem mai usor dar ganditi-va la copii...ce efect au asupra lor!Poate se vor gasi alte solutii care vor fi acceptate!Ador cainii deci nu ii urasc dar ...pana la un punct!
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 00:56:30
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Tu ori esti incapabil ori pur si simplu refuzi sa intelegi si preferi sa continui sa debitezi prostii! Pai ma desteptule, ce n'ai priceput cand ti'am spus romaneste si clar, negru pe alb, ca stiu foarte bine ca maidanezii reprezinta o problema si ca as vrea sa se gaseasca o solutie care sa nu implice uciderea lor, dar daca altfel nu se poate, macar sa nu ne lasam condusi de ura si sa o facem cat mai uman cu putinta? Daca te ajuta, pot sa scriu cu multiple greseli si cu limbaj de cartier periferic sau de copii crescuti pe langa groapa de gunoi. Poate o sa intelegi atunci, mormolocule!
Pai ne tot critici atat mai Anna. Ce cale mai umana sa existe? Ce solutie care sa nu implice uciderea exista? Una fara costuri,evident,sau macar sa fie mai mici. Nu prea vad nimic! Repet,si eu iubesc animalele,dar iubesc mai mult oamenii! Un suflet de om face mai mult decat milioane de caini!
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 10:41:50
Banned

Implicit

Citat:
Pai ne tot critici atat mai Anna. Ce cale mai umana sa existe? Ce solutie care sa nu implice uciderea exista? Una fara costuri,evident,sau macar sa fie mai mici. Nu prea vad nimic! Repet,si eu iubesc animalele,dar iubesc mai mult oamenii! Un suflet de om face mai mult decat milioane de caini!
Da, poti sa repeti la infinit, pana o sa ajungi sa crezi si tu ca esti un bun crestin si mai ales, un bun OM. Asta nu inseamna ca e adevarat, dar autosugestia functioneaza mai mereu.

Tu chiar nu intelegi, serios! Ori ai probleme, ori iti place sa te joci de'a prostia. Pai nu am spus ca INTELEG CA TREBUIE UCISI, DAR MACAR SA FIE UCISI CIVILIZAT, NU CA BARBARII, asa cum fac necioplitii care considera ca au dreptul sa ia dreptatea in mainile lor si sa imparta justitie cu bata? E mai clar acum? Pentru ca altfel eu nu mai pot sa explic si daca nici acum nu ai inteles, inseamna ca suferi de ceva la gagauta.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 13:59:23
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
(apropo,mai bine in locul stemei tarii am pune un caine cu un covrig in coada !) !
si un hingher de noapte........sau suna mai interesant: night dog catcher?

mai bine s-ar ocupa serios de problema comasatelor!

Last edited by Adriana Cluj; 16.01.2012 at 14:09:56.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 14:42:22
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Si care ar fi solutiile Anna? Consideri ca mai bine moare de foame decat sa fie impuscat de exemplu? Sa moara in chinuri de frig in varful muntelui sau sa turbeze de foame? E aiurea,si sa fim realisti,nu exista prea multe variante. Pe mine mai intereseaza sa se scape de ei,prea putin imi pasa cum. Am altele pe cap,numai la caini nu am ajuns sa ma mai gandesc eu acum...
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 15:04:20
Banned

Implicit

Citat:
Si care ar fi solutiile Anna? Consideri ca mai bine moare de foame decat sa fie impuscat de exemplu? Sa moara in chinuri de frig in varful muntelui sau sa turbeze de foame? E aiurea,si sa fim realisti,nu exista prea multe variante. Pe mine mai intereseaza sa se scape de ei,prea putin imi pasa cum. Am altele pe cap,numai la caini nu am ajuns sa ma mai gandesc eu acum...
Daca nu iti pasa, atunci nu arunca cu vorbe goale degeaba. Vezi'ti de lucrurile de care iti pasa si lasa pe altii sa se ocupe de problemele de care pe tine te doare in cot.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 15:56:36
N.Priceputu
Guest

Implicit

la subiect: câinele comunitar
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
eutanasierea cainilor Mirela0110 Generalitati 686 14.09.2013 09:14:42
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala horatiu.miron Religia Islamica 120 24.10.2010 23:22:10
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! Radu32 Generalitati 141 15.08.2010 21:57:15
Am respins Crestinismul Razvan_Mihai Generalitati 41 29.12.2009 14:42:59