Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 20:12:29
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Iar pe noi nu ne lasă sufletul să nu vă spunem că amestecați legea mozaică, pe care venirea Mântuitorului a desființat-o, cu învățăturile Sale.

În ce privește faptul că luăm ce este bun și valabil din filosofia păgână, nu trebuie să vă doară nimic; suntem în buna companie a Sfântului Apostol Pavel:

Și Pavel, stând ridicat în mijlocul Areopagului, a zis: „Bărbați atenieni, văd că'ntru toate sunteți foarte evlavioși; căci străbătând cetatea voastră și privind la locurile voastre de'nchinare, am dat și de un altar pe care era scris: "Dumnezeului Necunoscut" . Ei bine, Cel pe Care voi Îl cinstiți fără să-L cunoașteți, pe Acela vi-L vestesc eu vouă.

Ceea ce nu vă convine să aduceți în discuție este diversiune ? Nu este diversiune, domnule; dumneavoasatră ne întrebați, de 100 de pagini, în mod aproape obsesiv, unde scrie mot-a-mot în biblie că "sufletul este nemuritor"; ei bine, vă răspund și eu cu aceeași monedă și vă întreb unde scrie că Iisus este Arhanghelul Mihail (pentru cine nu cunoaște, aceasta aberație este și ea o învățătură a AZ7)

Dar pe mine mă interesează și vă voi întreba până îmi veți răspunde.
prietene, nu are rost. Daca e sa o luam pe logica adventista nici termenul Trinitate NU exista in Biblie, deci nu mai credem in ea. Tot adventistii sustin ca nici ingerii NU sunt nemuritori (pe forum prietenul osutafaraunu a spus asta). Asta inseamna ca nici Iisus NU e nemuritor, caci de...Iisus este arhanghelul Mihail, DECI UN INGER (chiar daca e capetenia lor).Si daca ne luam dupa logica adventista mergem din aderatie in aberatie! E un lucru imposibil pt adventisti sa inteleaga ca sufletul este nemuritor dar nu indestructibil, ca cel care l-a creeat il poate si distruge. Doamne ajuta!

Last edited by stefan florin; 16.01.2012 at 20:18:24.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre moarte si pomenirea mortilor AnnaEnache Intrebari utilizatori 42 13.06.2012 09:43:28
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. bitza Generalitati 28 20.03.2011 02:05:27
Despre viata de dupa moarte georgian_osa Din Noul Testament 30 14.03.2010 18:49:29
Marturii despre moarte Iustin44 Generalitati 14 31.03.2009 23:59:56
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase mara2008 Generalitati 1 20.05.2008 15:07:31