![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat priveste minciuna aia cu fantasma aia sa i-o spui lu mutu.Nici macar in codexul ala nu scrie fantasma acolo unde Iisus scrie Pipaiti-ma sa vedeti ca nu sant un duh, scrie tot pneuma.Dar asa esti tu ai copiat alt verset si ni l-ai servit ca pe un adevar.Si mai zici ca vrei sa "dezbati" cu altcineva.Pai ramai in minciuna ta si crezi ce vrei si despre ingeri si despre draci. Momentul tau a trecut de mult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Acum e momentul tău să-ți ceri scuze pentru dezinformare. Nu mie, ci întregului forum pentru că ai încercat să-i prostești pe toți. |
|
|||
|
|||
![]()
99 acolo scrie Pneuma si uite o sa-ti dovedesc :
![]() Acolo unde este semnul si in greceste si in latina este prescurtarea cuvantului pneuma. Uite aici din Marcu cap I doar putin mai jos : (versetele 10-12) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ți-am postat un document cel puțin cu un mileniu mai vechi. Nu ne lăsăm prostiți chiar așa de ușor de încercările acestea penibile de a apăra... ce? În definitiv o erezie! |
|
|||
|
|||
![]()
Back on topic. Pentru poveștile nemuritoare despre sufletul muritor aveți alt topic.
Topicul acesta este despre povestea nemuritoare despre "arhanghelul Iisus". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Sunt sufieciente argumente care au aratat ca invatatura adventista (dezbatuta in acest topic) este credibila (nu si crezuta de toti - ceea ce este normal). Se pare ca rautatea si lipsa dvs. de onestitate v-a indemnat sa numiti "invataturi incredibile" ceea ce poate fi argumentat si deveni credibil. Daca invatatura despre Domnul Iisus Hristos si Mihail vi se pare incredibila, ma intreb cum numiti o invatatura ca cea despre purgatoriu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar spre deosebire de tine eu m-am documentat dupa ce ai facut tu "marea descoperire" ca intr-un codex nu exista un anumit cuvant.si am cautat sa vad despre ce-i vorba.Am luat de bun ce mi-ai zis tu dar am vrut sa verific.Si adevarul este ca chiar si acolo in codexul ala al tau este scris cuvantul dar sub forma aratata de mine.Ti-am dat si un punct de referinta,Puteai citi ce scrie in Marcu 1:10-12.Scrie acolo pneuma ? Sau scrie la fel ca in "documentul pe care ti l-am aratat eu ? Cine anume minte ? Cine a mintit tot timpul asta ? Eu macar mi-am cerut scuze cand am gresit dar tu nu ...ai descoperit pe dracu-n patru si o sa te duci cu el pana in iad.Nu te mai lepezi de minciuna. Uite aici cartea de unde am luat capturile : http://books.google.ro/books?id=Hgg-...ro&output=html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mai 99 tu ai toti boii acasa ?Ce conteaza ca ai o carte din anul 400 inainte de Hristos sau din 1864 ? Sant cartile identice ? Asta e ce conteaza.
Au adaugat altii care au copiat codexul chestia aia ? Ai comparat Marcu sa vezi daca gasesti acolo cuvantul ? Nu trebuie sa te documentezi inainte sa faci o afirmatie ? Cate asemenea "descoperiri " or fi fost de-a lungul timpului ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|