![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sa vedem celelalte: fotbalul, in care scopul suprem e sa castigi, chiar daca il faultezi pe adeversar de il ti 3 luni pe tusa. Sportul insotit de huduieli, de injuraturi, de suporetri care se bat ca betivanii in crasma...Ce sa zic? Competita e pericluoasa. Deoarece trezeste in om duhul mandriei, iar daca acesta e alimentat la maxim caderea duhovniceasca a omului e aproape. Duhul mandriei e alimentat de antrenor, de cunostinte, de suporteri.Or stim cu totii consecintele mandriei.Personal, inca nu am intalnit inca un sportiv care sa nu fie mandru. A nu se intelege ca sportul e rau. Nici vorba! E chiar benefic ptr organism(inot. gimnastica, baschet, volei, handbal etc.) Cand vb de pseudo-sporturi ca box,lupte, haltere deja problema se schimba.Aici se alimenteaza placerea bolnavicoasa ptr anumite lucruri(dorinta de a lovi, dorinta de a arata ca un.....sac de muschi.)Oare sta in firea omului ca barbatu(desi mai nou si femeile..brrr!)in loc de brate vanjoase, putenice sa aiba adevarati saci cu muschi? Sau sta in firea omului sa ia pumni in freza spre deliciul altora?si toate astea cu pretentia ca practica sport??
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 25.01.2012 at 18:50:13. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dinozaurii -----> ce spune ortodoxia despre ei? | Bast-et | Generalitati | 202 | 12.03.2012 15:45:04 |
| Ce ne-ar spune Dumnezeu despre buretii de padure? | unamic | Despre Sfanta Scriptura | 20 | 24.10.2010 01:42:21 |
| Ce spune biserica despre implanturile artificiale ? | seby_din_brasov | Generalitati | 13 | 01.03.2009 21:51:14 |
| Cine imi poate spune mai multe despre pr Dan Badul | paraschevaiasi | Generalitati | 1 | 29.10.2007 03:34:59 |
| Dece spune Biserica ca am fost creati din nimic? | ARHANGHELUL | Generalitati | 36 | 30.03.2007 00:39:51 |
|
|