![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ionut, eu am 16 ani si sunt, la fel ca si tine, destul de emotiv, chiar foarte. Iata sfatul meu: ai rabdare. Rabdare, rabdare, rabdare. Eu m-am despartit de ultima mea prietena acum un an si nu am mai alergat dupa niciuna de atunci, nu neaparat pentru ca nu am simtit nevoia, dar am convingerea ca cu timpul voi intalni singur persoana de care am nevoie. Si inca ceva: nu crede in blesteme. E un lucru aproape stiut ca daca crezi in blesteme, atunci ele chiar se exercita. Si cred ca si din punct de vedere teologic e oarecum corect - daca dai semne diavolilor ca ti-e frica de ei, atunci te ataca...
Deci, dragul meu, nu te speria, tine capul sus, infrunta tot cu curaj, ai-L alaturi pe Dumnezeu, si ai sa vezi ca nu te va putea dobori nimic. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Daca tu chiar cauti raspunsuri, du-te la biserica si la parintii tai. Nu pe un forum.
Dupa aceea, du-te si pune mana pe carte. Si, trolule, nu mai parazita forumul cu postari de genul asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vrei sa te casatoresti?? Sau defapt vrei sa ai relatii sexuale cu ele,asta insemannd pt tine ceva"serios"...????
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 29.01.2012 at 20:16:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu te aprinde asa de-odata...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce reactii. Se vede ca ati avut o adolescenta chinuita unii dintre voi,sau cel putin sunteti mai in varsta ( >30 ) si din aceasta cauza se explica reactiile voastre.
|
|
|||
|
|||
![]()
uite , pentru mine o relatie serioasa inseamna cam asa: sa am o prietena cu care sa ma inteleg cel mai bine, sa pot discuta cu ce tot ceea ce cu altcineva nu as putea discuta, sau mi-ar fi rusine. Sa pot sa o sustin la bine si la greu, sa-mi fie alaturi cand am nevoie si deasemeni eu , ei. Nu as vrea o relatie care sa se franga dupa 3 - 4 saptamani (la asta ma refer). Nu-mi place sa umblu ba cu una , ba cu alta... daca ma intelegi... Parintii mei mi-au spus.. e bine sa vorbesti cu o fata (mai ales la varsta mea, chiar ma intreaba cumde nu am o prietena..) , dar in acelasi moment imi spun pana unde este bine sa ajung.. deci, totul e bine, dar SA NU INTRU IN PACAT cu acea fata.. si inteleg asta :) . Relatie serioasa: sa pot sa am incredere totala in altcineva decat parintii mei.. si cum a mai spus cineva de aici: sa fie Crestina (ortodoxa) sa stie de biserica si sa o cinsteasca. Pentru celelalte lucruri.. daca ne vom intelege pana la sfarsit , ne vom casatori , si atunci vom avea timp..
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa parerea mea (care poate sa nu fie cea mai buna) gandesti bine, Ionut, dar trebuie sa ai in vedere un lucru ... daca vrei ca relatia sa fie de lunga durata (chiar sa tintesti la casatorie, daca vrei neaparat) trebuie ca prietena sa se potriveasca-manusa cu personalitatea ta si nevoile tale... pentru ca de exemplu nu intotdeauna iti poti permite sa accepti lucruri care nu iti convin la prietena ta. De aceea iti spun sa ai rabdare, pana o gasesti pe cea care simti ca ti se potriveste cu adevarat.
Eu cu ultima prietena am patit de exemplu ca si-a pus un piercing si eu am aflat o saptamana mai tarziu. Ea nu imi zisese pentru ca stia ca nu voi fi de acord si m-as fi luptat sa o conving sa nu isi puna. Evident, ne-am certat pe tema asta. O luna mai tarziu ne-am despartit. Acum ne intelegem chiar bine, nu mai suntem certati dar in acelasi timp amandoi am realizat ca nu putem fi impreuna, si... totul e in regula! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In special doresc o relatie bazata pe incredere si comunicare....(este prea mult ce-mi doresc... mai ales in zilele de astazi..) nu stiu.. o sa vorbesc cu duhovnicul maine (am aranjat astazi o intalnire cu el , pe maine) o sa vad... dupa.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
ajutor, blestem, distrus |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E moral sa spionezi ce face copilul la calculator? | WizSoft | Generalitati | 67 | 25.09.2013 16:05:38 |
am nevoie de sprijin moral si spiritual...... | patricia2006 | Generalitati | 12 | 08.09.2012 19:02:08 |
Iubesc un baiat care a distrus un suflet ce l-a iubit sincer | Fata_Sihastra | Generalitati | 59 | 02.03.2010 14:57:07 |
Pacatul - continutul moral al neantului | auryca | Intrebari utilizatori | 4 | 15.02.2010 23:35:51 |
|