![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu doar ca este pacat sa recurgi la asa ceva,dar Biserica lui Hristos niciodata nu va recunoaste acesti copii.Nu avem dreptul sa ne impotrivim si sa fim incapatanati in fata lui Dumnezeu.Eu cred ca daca stilul de viata al fiecaruia ar fi adaptat la conditiile puse de Mantuitorul nostru,fara doar si poate oricine si oricand ar putea sa aiba copii.Iti trebuie doar credinta...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, si-a afirmat clar pozitia prin scririle patristice(nu pozitia sinodului actual), le regasesti in tratatele de morala.
Singura noutate si ciudatenie din post e ca biserica nu recunoaste acesti copii. fertilizati in vitro.de unde si pana unde ideea aceasta? :O
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca esti bolnava si mergi la Maslu, renunti la medic? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu, bineinteles, dar daca ptr a avea un copil ucizi 10 e o problema grava. Se numeste crima.Si e de datoria Bisericii, ca aparatoare a vietii sa aiba un cuvant de spus. De aceea spuneam ca e o problema de morala, si etica totodata.
|
|||
|
|||
![]()
Bati campii fara absolut nici o gratie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine ai revenit, AlinB!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti? | CM Punk | Generalitati | 24 | 10.09.2011 22:23:41 |
ce parere aveti | cadrian79 | Preotul | 10 | 04.05.2011 21:36:49 |
Ce parere aveti? | Floar3 | Generalitati | 11 | 20.01.2010 18:08:47 |
Fertilizarea în vitro și înseminarea artificială au fost interzise în România ! | cristiboss56 | Generalitati | 143 | 19.10.2009 17:04:40 |
Voi ce parere aveti? | AndreiM | Generalitati | 12 | 06.10.2009 09:13:24 |
|