![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Din cate stiu eu la crestini binecuvantarea parintilor tine loc de porunca. Odata ce parintii nu au fost de acord si ea s-a casatorit impotriva voii lor ea deja a incalcat porunca lui Dumnezeu. Din experienta mea aceste casnicii nu aduc in general nimic bun. Stiu cel putin cateva cazuri de asemenea casnicii esuate. Este acelasi scenariu repetat la nesfarsit!
Exista o logica pentru filtrul parintilor! Cel tanar nici nu are prea mare experienta de viata nici nu gandeste prea limpede pt ca are hormonii care gandesc in locul lui/ei! Prea multi tineri nu-si mai asculta parintii si se casatoresc gandind cu pasarica/pasarelu. Ea zice ca inainte de casatorie nu era asa partenerul ei. Deci este clar ca l-a evaluat gresit! Acest lucru nu va pune niste semne de intrebare? Evident e si o vina mare a parintilor pentru ca nu i-au educat ascultarea crestineasca, iubirea pentru cuvantul lui Dumnezeu. Pun pariu ca sunt atei. Si atunci sa se mire ca nu i-a ascultat?? Stiti de ce a intrat pe forumul asta? Pentru ca vrea sa divorteze. In mintea ei ea deja a luat decizia, vrea doar validare! Eu asa iti voi spune doamna draga: ai facut dupa capul tau, acum descurca-te! Si nu, divortul nu este o solutie! Divortul ar insemna dezicere de binecuvantarea lui Dumnezeu care vi s-a dat la biserica! Rabda-l pe sotul tau, incearca sa fii diplomata cu el, si roaga-te pentru el si pentru parintii tai ca sa le dea Dumnezeu minte sa se inteleaga intre ei. Doar asa poate se va ameliora situatia si va reveni la normal.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 10:34:54 |
Trebuie sa asculte sotia de sotul ei ? | zaharia_2009 | Pocainta | 108 | 12.05.2012 19:26:11 |
sotul cel neideal | VLCMirela | Nunta | 138 | 12.05.2012 12:10:57 |
ce pot face pentru sotul meu? | doinalavinia | Generalitati | 11 | 30.01.2012 21:40:47 |
Cine nu si-a inselat sotul/sotia?? | anika12 | Nunta | 94 | 26.10.2011 17:16:41 |
|