![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Profetule am inteles eu bine dumneata studiezi singur biblia fara a fi influentat de anumite doctrine ?
Daca da cate carti are biblia dumitale ? Cum privesti cele 14 carti care pentru neoprotestanti nu reprezinta scriptura ? |
|
|||
|
|||
![]()
sigur, o sa va raspund: admit acele carti din Vechiul testament care sunt si in Tanah.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in alta ordine de idei, sa nu uitam ce a spus Domnul Isus ca mantuirea vine de la iudei ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici Biblia KJV din anul 1611 .
http://www.kingjamesbibleonline.org/1611-Bible/ Are cele 14 carti incluse ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu am mare incredere in iudei, mult mai mult decat in cultele neoprotestante, care sunt pentru mine, niste inventii demonice. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
29 Ci iudeu este acela care este iudeu înăuntru; și tăiere împrejur este aceea a inimii, în duh, nu în slovă; un astfel de iudeu își scoate lauda nu de la oameni, ci de la Dumnezeu.!!!cine sunt cei taiati imprejur cu inima??sa ne intrebam fiecare suntem si noi sau nu suntem.mantuirea ar putea veni acum de la noi sau de la iudei ca natiune?esti iudeu pe dinauntru si crezi ca mantuirea poate veni si prin tine??adica esti mantuit si pot fi si altii mantuiti prin tine? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|