Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2012, 12:24:38
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
E trist că ne ducem și ne întoarcem singuri de la Biserică și că, de multe ori, așa petrecem și în familie.
Este trist ca totusi cuplurile nu-si gasesc maturitatea si nu inteleg rostul si sensul lor adanc din viata. Este trist ca de multe ori ne dam seama cat de importanta e familia numai cand suntem incercati de vreun necaz. Cat este de important sa ne cladim familia dupa cuvintele parintilor nostri, a Sfintilor Parinti si nu dupa tot felul de obiceiuri si idei lumesti. De aici putem trage si concluzia ca noi singuri ne-am creat o lume a noastra si tot noi ne plagem de ea, dar vina suntem numai noi. Noi suntem cei care o putem schimba aducandu-ne la Iisus Hristos si o data cu noi sa-i aducem si pe altii. Si asta numai prin pocainta si multa rugaciune. Pana nu ne aducem pe noi in fata lui Dumnezeu nu o sa putem sa-i aducem nici pe altii. De aceea parintele meu drag spunea cam asa: "Aproape întotdeauna cei care se plâng de alții ar trebui să se plângă de ei înșiși, căci fiecare e artistul vieții sale și viața pleacă dinlăuntrul nostru, adică din sentimentele, din voința și din cunoștiința noastră." Si tot el mai spunea: "Paradox: trecutul se ține de noi ca prezent și ne așteapă ca viitor; prezentul poate frâna trecutul și modifica viitorul; viitorul poate fi anticipat în prezent și poate frâna, chiar stinge trecutul."
Iertare daca am lugit putin cuvantul off topic.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
va rog din tot sufletul sa va rugati Sfantului Nectarie impreuna cu mine! andrutza151 Rugaciuni 2 28.12.2011 14:44:51
Sf. Ieromartir Isidor si cei 72 impreuna cu el pilgrim1 Diverse Sarbatori 1 25.01.2011 00:07:36
sa ne rugam impreuna! icamilin Umanitare 62 07.06.2009 01:20:31
Veszprem - plangand impreuna laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 15 16.02.2009 11:43:22
Impreuna pt totdeauna? andreea_teo Nunta 13 04.07.2007 10:05:51