Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2012, 12:50:22
romanbun romanbun is offline
Member

Data înregistrării: 20.05.2011
Implicit

Nu, nu esti deloc paranoica, viata este asa cum o spui tu si cum o aratam si noi. Cu bune, cu rele, adica cu diverse trepte de evolutie spirituala. Eu mai cred ca, asa cum in viata de zi cu zi vedem oamenii specializati pe anumite meserii, domenii, tot asa vedem si preoti mai dedicati sau mai putin dedicati chemarii lor, sau cum se zice preoti mai cu har sau mai putin har. Si in casnicii se gasesc, la fel, diferite tipologii umane, inclusiv in trairea spirituala. Sfintii Parinti ne spun ca toti oamenii sunt vase ale Duhului Sfant, mai mari sau mai mici, toti suntem purtatori de mai mult sau mai putin Duh Sfant. In ulcica asta a trupului pe langa Duh Sfant incap si alte "lucruri", care de fapt sunt calitatile si defectele umane. Nu cred ca defectele sunt ceva rau in sine, nu noi le-am cerut la nastere, ele sunt si gata. Reactia noastra la ele conteaza. Poate noi ne certam cu altii pentru defectele lor, deoarece inca nu le-am rezolvat pe ale noastre si in baza legii rezonantei, vibram cu ceilalti. Revin din nou la importanta educatiei, prea putini se nasc genii, plini de har sau (par)anormali.
Doamne-ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mataniile mirenilor in Biserica Dacian Reguli in Biserica 30 27.04.2012 17:15:11
casnicia alaturi de un necredincios Aspasia Nunta 38 12.12.2010 22:15:41
Ajutatima sa-mi salvez casnicia eduard40 Rugaciuni 6 06.01.2010 16:19:22
Patericul mirenilor Laurentiu Generalitati 17 20.07.2009 09:49:11