![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
da nu zice nimeni sa mergeti la vama veche, cu toti nudistii :)) si pe de alta parte tabloul ala obscen il vezi si pe strada...poate treci pe langa un chiosc de ziare unde nu sunt doare ziare crestine :) sa nu mai zic ca vine vara si strazile nu abunda in maicute. 10% din viata este formata din ceea ce ti se intampla si 90% din modul in care reactionezi - Stephen Covey
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
deci in categoria deochiat intra doar tinutele de vara de pe litoral sa inteleg...interesant :) parca incep sa ii dau dreptate lui heaven
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu una am vazut chiloti tanga si lipsa sutienului oriunde am fost pe litoral(si nu numai pe litoral;am fost si la Sovata iar acolo,aceleasi "fete de la pagina 5"). Nu este cazul sa exagem cu strazile,nimeni inca nu umbla in tanga pe strada si cu bustul gol(desi Romania este tara tuturor posibilitatilor).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
partea cu strada nu se referea la tanga. am vrut sa zic ca nu doar daca e extrem , adica nudismul, e deochiat....deochiate sunt si fustele mini,decolteurile...ideea era ca nenea traseaza linia cu deochiat unde ii convine. na ca am facut si teoria chibritului
|
||||
|
||||
![]()
Apropo de acest subiect,imi vine in minte urmatoarea pilda :) :
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
si eu ma gandeam la asta cand citeam postarile lui Profetul de carton...si pentru Profetul de carton doar atat : unde dai si unde crapa...eu zic sa luati aminte la pilda postata de heaven
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar revistele alea la care ati facut referire, ca multe sunt cu poze "deochiate", nu va pune nimeni sa le cumparati! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|