Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2012, 20:24:47
miles to truth's Avatar
miles to truth miles to truth is offline
Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
mergeam in tinerete, cand imi permiteam si era o decenta...insa acum litoralul constituie un tablou obscen dezgustator si nu cred ca un crestin isi poate "permite" sa vizioneze trupuri aproape nude.
da nu zice nimeni sa mergeti la vama veche, cu toti nudistii :)) si pe de alta parte tabloul ala obscen il vezi si pe strada...poate treci pe langa un chiosc de ziare unde nu sunt doare ziare crestine :) sa nu mai zic ca vine vara si strazile nu abunda in maicute. 10% din viata este formata din ceea ce ti se intampla si 90% din modul in care reactionezi - Stephen Covey
Vechi 12.02.2012, 20:46:12
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de miles to truth Vezi mesajul
da nu zice nimeni sa mergeti la vama veche, cu toti nudistii :)) si pe de alta parte tabloul ala obscen il vezi si pe strada...poate treci pe langa un chiosc de ziare unde nu sunt doare ziare crestine :) sa nu mai zic ca vine vara si strazile nu abunda in maicute. 10% din viata este formata din ceea ce ti se intampla si 90% din modul in care reactionezi - Stephen Covey
nu e acelasi lucru! pana una alta, pe strada inca nu se poarta costume de baie deochiate (si carora de multe ori le lipseste piesa din partea superioara!) asa cum se pot observa la majoritatea persoanelor care apartin sexului frumos, pe litoral.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2012, 22:11:12
miles to truth's Avatar
Member

Implicit

Citat:
nu e acelasi lucru! pana una alta, pe strada inca nu se poarta costume de baie deochiate (si carora de multe ori le lipseste piesa din partea superioara!) asa cum se pot observa la majoritatea persoanelor care apartin sexului frumos, pe litoral.
deci in categoria deochiat intra doar tinutele de vara de pe litoral sa inteleg...interesant :) parca incep sa ii dau dreptate lui heaven
Vechi 12.02.2012, 23:18:24
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
Sunteti pe invers??
Reply With Quote
Vechi 12.02.2012, 22:33:43
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
Poate ne faci si noua un itinerar de vacanta,unde ar trebui sa mergem si cam care ar fi asteptarile privelistilor...
Eu una am vazut chiloti tanga si lipsa sutienului oriunde am fost pe litoral(si nu numai pe litoral;am fost si la Sovata iar acolo,aceleasi "fete de la pagina 5").

Nu este cazul sa exagem cu strazile,nimeni inca nu umbla in tanga pe strada si cu bustul gol(desi Romania este tara tuturor posibilitatilor).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2012, 23:40:16
miles to truth's Avatar
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Poate ne faci si noua un itinerar de vacanta,unde ar trebui sa mergem si cam care ar fi asteptarile privelistilor...
Eu una am vazut chiloti tanga si lipsa sutienului oriunde am fost pe litoral(si nu numai pe litoral;am fost si la Sovata iar acolo,aceleasi "fete de la pagina 5").

Nu este cazul sa exagem cu strazile,nimeni inca nu umbla in tanga pe strada si cu bustul gol(desi Romania este tara tuturor posibilitatilor).
draga mea nu vorbeste gura fara mine, asta insemnand ca am fost la mare intr-o zona mai putin populata si a fost chiar ok, cauta si vei gasi. daca nu ai cautat...nu ai gasit, pai nu?

partea cu strada nu se referea la tanga. am vrut sa zic ca nu doar daca e extrem , adica nudismul, e deochiat....deochiate sunt si fustele mini,decolteurile...ideea era ca nenea traseaza linia cu deochiat unde ii convine. na ca am facut si teoria chibritului
Vechi 13.02.2012, 07:10:56
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Apropo de acest subiect,imi vine in minte urmatoarea pilda :) :

Citat:
Doi calugari au ajuns la un curs de apa. Nefiind pod, ei au fost nevoiti sa treaca prin apa involburata. O femeie care astepta acolo i-a rugat ca sa o treaca pe celalalt mal. Unul dintre calugari a trecut-o in brate, lasand-o jos pe malul celalalt, apoi cei doi calugari au plecat spre manastire. Odata ajunsi acolo, celalalt calugar i-a spus celui dintai:
- Cum frate, ai dus o femeie in brate ?
La aceasta, cel dintai raspunse:
- Da frate, eu am dus-o in brate peste apa si am lasat-o pe celalalt mal, observ insa ca tu ai dus-o cu tine pana la manastire !
Vechi 13.02.2012, 14:08:14
miles to truth's Avatar
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Apropo de acest subiect,imi vine in minte urmatoarea pilda :) :
si eu ma gandeam la asta cand citeam postarile lui Profetul de carton...si pentru Profetul de carton doar atat : unde dai si unde crapa...eu zic sa luati aminte la pilda postata de heaven
Vechi 13.02.2012, 09:40:21
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
partea cu strada nu se referea la tanga. am vrut sa zic ca nu doar daca e extrem , adica nudismul, e deochiat....deochiate sunt si fustele mini,decolteurile...ideea era ca nenea traseaza linia cu deochiat unde ii convine. na ca am facut si teoria chibritului
pai nu-ti trebuie multa judecata ca sa intelegi ca litoralul, in comparatie cu strazile si magazinele, ofera un tablou mult mai "deochiat".
iar revistele alea la care ati facut referire, ca multe sunt cu poze "deochiate", nu va pune nimeni sa le cumparati!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai este martisorul la moda? alexdu Generalitati 14 29.08.2015 08:53:45
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Dragobetele saruta fetele shakalu1 Intrebari utilizatori 0 25.02.2010 18:02:17
Care va fi moda de anul acesta? Anca-Miha Generalitati 55 01.02.2009 07:11:19