Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2012, 19:51:00
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Deci ai plina tara de omini care lucra pa branci ,ghie tati is ase ocupati !!!

In cazu asta sinthiem Elvetia Balcanilor,bunoara !!!

Ha,ha,ha !
Pai, guardiene, cine vrei sa dea la zapada ca aia harnici s-au carambarit prin tari straine doar n-o sa stea in Romanica!
Am avut si eu o mica discutie astazi cu un reprezentant al sexului tare care n-a avut ce face decat sa ma ia peste picior ca, eu, femeie, dau la lopata sa curat zapada din fata blocului.
No ca si-o gasit nasul...adica nasa!
Pai la noi nu face nimeni nimic de incordati ce sunt! Li se pare prea josnica munca!
Reply With Quote
Vechi 15.02.2012, 09:38:39
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit parere !

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Pai, guardiene, cine vrei sa dea la zapada ca aia harnici s-au carambarit prin tari straine doar n-o sa stea in Romanica!
Am avut si eu o mica discutie astazi cu un reprezentant al sexului tare care n-a avut ce face decat sa ma ia peste picior ca, eu, femeie, dau la lopata sa curat zapada din fata blocului.
No ca si-o gasit nasul...adica nasa!
Pai la noi nu face nimeni nimic de incordati ce sunt! Li se pare prea josnica munca!
Din pacate ,asa e cum zici !
Pana si cuvantul "taran" a ajuns unul peiorativ, adica de batjocura ,iar cuvantul "munca",e sinonim cu ,cel de "fraier ",in mentalitatea bolnava a unora dintre compatriotii nostrii !!!
Cauzele acestei stari de fapt, exista, se pot discuta ,pentru a se vedea ce se poate repara !

Dincolo,de mentalitatile poporului de jos (talpa tarii cum se spune !) mai mult sau mai putin sanatoase, si discutabile sau nu, totusi, ne asteptam si de la elitele sociale (includem aici, partide politice, asociatii non-guvernamentale, guvern,asociatii cetatenesti ) sa dea un ton hotarat,si o directie !
Pt. ca ,nu-i asa, uneori si tonul face muzica !

Noi romanii,n-am invatat sa copiem din vest ,decat lucrurile proaste, in genere !
Fac afirmatia asta, gandindu-ma ,ca in SUA de ex, esista o organizatie numita Garda Nationala !

Aceasta organizatie este una patronata si formata de catre statul american, si ea contine cetateni absolut voluntari,insa organizati pe principii cazone, militaresti,cu reguli clare de funtionare !
Rostul acestei formatiuni cetatenesti,este tocmai pentru a interveni in cazul unor clamitati naturale,sau evenimente speciale,carora institutiile de stat ,singure nu fac suficient fata !

Daca o asemnea formatiune cetateneasca s-ar organiza si la noi,fac pariu ca intr-un oras s-ar strange un anumit numar de oameni (poate mai mic la inceput,dar speram ca mai mare pe parcurs !) dispusi sa mearga, in limita timpului lor liber la anumite actiuni !

Ideea concluziva, ar fi : ca noi romanii, nu suntem chiar asa de lensi si de prosti, pe cat suntem de dezorganizati !
Daca s-ar promova anumite forme de organizarte, oamenii ar intra in cadrele lor pana la urma !!!
Asa cred eu !
Reply With Quote
Vechi 15.02.2012, 10:16:37
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Ideea concluziva, ar fi : ca noi romanii, nu suntem chiar asa de lensi si de prosti, pe cat suntem de dezorganizati !
Mă iartă, dar leneș, prost, dezorganizat e guvernul pe care-l pupi tu deșănțat în zonele posterioare.
Reply With Quote
Vechi 15.02.2012, 20:41:07
Adriana Cluj
Guest

Implicit

In Oradea azi, la radio, am auzit toata ziua apeluri pentru solidaritate fata de sinistrati. Foarte frumos!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor pentru un ingeras! heaven Umanitare 4 04.08.2010 08:55:08
ajutor pentru Andrei lady67 Umanitare 0 28.04.2010 12:11:51
Ajutor pentru o manastire! nastac_miruna Umanitare 5 16.12.2008 15:07:44
ajutor pentru marius scristi Generalitati 2 17.08.2008 00:31:52
Donati un suspin si o rugaciune pentru sinistrati jenica Rugaciuni 5 11.09.2007 20:42:11