Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.02.2012, 16:00:17
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
stai domnule si dumneata linistit, nu am intrat cu rea vointa prin nu stiu ce site-uri care defaimeaza pe adventisti sau ca sa imprastii cu noroi, pur si simplu am citit acele informatii pe un alt forum, poftim:

Nici nu verific autenticitatea afirmatiilor din articolul postat de dvs. Doar va reamintesc manifestarile profetilor biblici, postate de osutafaraunu, aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=493. Mai sunt si alte asemenea manifestari. Dupa cum vedeti, profetii biblici cadeau la pamant, tremurau, lesinau si zaceau bolnavi mai multe zile (adaug Daniel 8:27), etc. Aveti ceva impotriva acestor manifestari,personale, ocazionale, rare (nicidecum obisnuite)?

Observatie la adresa dvs.: v-ati luat de Ellen White, ati primit raspuns biblic si ati dat inapoi, revenind la carismatici (ca in bancul acela cu "bai, tu iar nu ai basca"). Acum, daca adventistii v-au tras putin de nas, ati revenit cu muscaturi la adresa Ellenei White. Considerati ca sunteti corect?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13