Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.02.2012, 18:26:56
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Doamna, scuzati-ma, dar din ce ati scris mai sus se deduce ca toti barbatii nu vor decat femei usoare, ceea ce este un mare neadevar.
Eu nu stiu sigur. Cineva imi spunea odata asa: "(pentru barbati), in casnicie, femeia trebuie sa fie o doamna in casa, o buna bucatareasa, dar...o c...in pat."
Si cred ca asa este. Barbatii isi doresc o combinatie.
De multe ori anumite lucruri o fata cuminte nu le poate/stie face, sau ii este mai greu decat uneia mai putin cuminte.

De acord si cu antevorbitorii.
Vechi 29.02.2012, 01:13:28
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Eu nu stiu sigur. Cineva imi spunea odata asa: "(pentru barbati), in casnicie, femeia trebuie sa fie o doamna in casa, o buna bucatareasa, dar...o c...in pat."
Si cred ca asa este. Barbatii isi doresc o combinatie.
De multe ori anumite lucruri o fata cuminte nu le poate/stie face, sau ii este mai greu decat uneia mai putin cuminte.

De acord si cu antevorbitorii.
Cred ca "cineva" nu era Hristos. Eu nu sunt vreun sfant sa invat din propriile mele experiente si sa ma dau pe mine ca exemplu, dar pana la a ii invata pe altii si la a-i sfatui ca femeia trebuie sa fie curva in pat e diferenta mare. Ce face fiecare la el acasa raspunde in fata lui Dumnezeu. Dar mai bine raspunde pentru el decat sa raspunda si pentru cel pe care l-as smintit cu prostii de genul asta.
Vechi 29.02.2012, 22:10:35
JustNicol JustNicol is offline
Member

Data înregistrării: 11.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Cred ca "cineva" nu era Hristos. Eu nu sunt vreun sfant sa invat din propriile mele experiente si sa ma dau pe mine ca exemplu, dar pana la a ii invata pe altii si la a-i sfatui ca femeia trebuie sa fie curva in pat e diferenta mare. Ce face fiecare la el acasa raspunde in fata lui Dumnezeu. Dar mai bine raspunde pentru el decat sa raspunda si pentru cel pe care l-as smintit cu prostii de genul asta.
Referitor la cele de sus, ce mi-a spus un tip, cel de care am vorbit eu mai sus. Ca femeia trebuie sa te si atraga, ca doar nu te bagi in pat doar cu sufletul....Si mi-a mai spus ca nu stai acum sa te uitit la ceas sa te uitit cand au trecut minutele ca sa vina ziua cand poti sa te culci cu ea si ca el la inceput nu ar putea sa tina toate zilele din saptamana.....
Fiecare cu cel doare.
Am intrebat baietii daca ar putea sa stea fara sa sarute o fata timp de un an si mai toti mi-au raspuns ca nu ar putea sa astepte asa mult fara sa o sarute.....
Deci e mai importanta placerea trecatoare decat o iubire de durata pt generatiile din ziua de azi
Vrem sa le facem pe toate repede si fara un rezultat de durata. De aceea toate iubirile/indragosteile patimase se sting repede si au finaluri urate, ................
Reply With Quote
Vechi 29.02.2012, 22:16:50
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Hai ca sarutul nu cred ca e chiar asa grav. Adica nici sa nu exageram...
Reply With Quote
Vechi 01.03.2012, 12:50:12
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Hai ca sarutul nu cred ca e chiar asa grav. Adica nici sa nu exageram...
daca nu este practicat cu sotia este extrem de grav! este un pacat, se incadreaza in categoria "necuratie".

Last edited by Profetul de carton; 01.03.2012 at 12:56:24.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2012, 14:29:58
Mia Mia Mia Mia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Locație: Transilvania
Implicit

Prin " fete cuminti" am vrut sa spun fete care merg la biserica, se imbraca cuviincios, nu merg prin cluburi, nu injura, nu beau etc , lucruri care tin de moralitate, educatie; cat despre "moda" m-am referit daca mai sunt la cautare aceste fete " mai de moda veche", avand in vedere tendintele societatii de azi
Vechi 01.03.2012, 14:38:43
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mia Mia Vezi mesajul
Prin " fete cuminti" am vrut sa spun fete care merg la biserica, se imbraca cuviincios, nu merg prin cluburi, nu injura, nu beau etc , lucruri care tin de moralitate, educatie; cat despre "moda" m-am referit daca mai sunt la cautare aceste fete " mai de moda veche", avand in vedere tendintele societatii de azi
sunt si astfel de fete, destul de multe.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2012, 23:00:31
JustNicol JustNicol is offline
Member

Data înregistrării: 11.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
daca nu este practicat cu sotia este extrem de grav! este un pacat, se incadreaza in categoria "necuratie".
Sunt de acord cu dvs, aveti mare dreptate!
Reply With Quote
Vechi 02.03.2012, 09:15:49
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de JustNicol Vezi mesajul
Sunt de acord cu dvs, aveti mare dreptate!
si cat este de neigienic, poti lua helicobacter pylori
Reply With Quote
Vechi 29.02.2012, 23:17:12
mela me's Avatar
mela me mela me is offline
Member

Data înregistrării: 25.12.2010
Implicit

"Am intrebat baietii daca ar putea sa stea fara sa sarute o fata timp de un an si mai toti mi-au raspuns ca nu ar putea sa astepte asa mult fara sa o sarute.....
Deci e mai importanta placerea trecatoare decat o iubire de durata pt generatiile din ziua de azi
Vrem sa le facem pe toate repede si fara un rezultat de durata. De aceea toate iubirile/indragosteile patimase se sting repede si au finaluri urate, ................[/quote]"

Daca e cu frica de Dumnezeu si il poarta pe Hristos cu el, asteapta; depinde insa de fiecare in parte; ca sa cunosti o persoana nu este necesar sa o si saruti, vine in timp de la sine si sarutul; nu suntem noi in masura sa judecam; un sfat de la duhovnic ne-ar fi de mare folos, parerea mea:)
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai este martisorul la moda? alexdu Generalitati 15 19.10.2025 00:30:43
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 20.12.2012 00:17:02
Dragobetele saruta fetele shakalu1 Intrebari utilizatori 0 25.02.2010 19:02:17
Care va fi moda de anul acesta? Anca-Miha Generalitati 55 01.02.2009 08:11:19