Citat:
În prealabil postat de grasu77
P.S. Nu incercati sa bagati zanzanie intre adventisti si fratii penticostali. Noi stim sa discutam deschis si fara ajutorul dvs.
|
Cata falsitate! cata ipocrizie!!! Cica "fratii penticostali"!!! Va spun eu care este relatia intre adventisti si penticostali, nu va luati dupa "grasu77" care deformeaza voit realitatea! adventistii nu-i considera pe penticostali ca fiind frati ai lor, spre exemplu cand un penticostal trece la adventisti, rebotezarea este obligatorie (daca era fratele lor, nu il mai botezau!!! caci daca penticostalul, ca sa devina adventist, are nevoie de botez, e clar ca adventistii considera ca penticostalii nu sunt crestini), iar tinerele fete adventiste nu se casatoresc cu barbati penticostali, daca fac asta, vor fi ponegrite in adunarea lor!! adventistii considera ca fenomenele gen "vorbire in limbi" de la penticostali, nu sunt de la Duhul Sfant, ci de la diavolul, daca nu ma credeti, puteti sa va informati pe internet sau sa intrebati diversi adventisti. Toti adventistii cu care am discutat mi-au spus in mod clar sa ma feresc de penticostali deoarece acolo e lucrarea diavolului.
Am impresia ca "grasu77" nici nu este adventist!