![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E cu procente din venit. Fiecare daruieste proportional cu venitul lui, dupa cum hotaraste in inima lui. Eu sugerez ca procentul sa fie peste 10% pentru ca zeciuala era in legea veche. In legea cea Noua nu trebuie sa fim mai zgarciti ci mai darnici. Cei care daruiesc proportional cu venitul lor nu mai platesc nicio taxa. Nici pentru cununie, nici pentru inmormantare, nici pentru exorcizari nici pentru nimic. Dupa parerea mea, in unele situatii e mai scump cu taxa. Sa-ti dau un exemplu: - sa presupunem ca (Doamne fereste) profetul de carton vine in biserica noastra si se treace membru. Vine bunaoara intr-o zi la exorcizare. ( ![]() Ei bine o legiune si jumatate inseamna cel putin 6000 de unitati. La un calcul simplu 8x6000=48.000 lei. Buhuhu...iti poti imagina tu? Profetul de carton este dator cu 48.000 de lei doar pentru o exorcizare. Pai nu era mai bine sa daruiasca lunar 10% din venitul lui de pensionar sarac. Aka 40 de lei pe luna? Nu scapa mai ieftin? |
|
|||
|
|||
![]()
fetita SARA MATILDA VREA SA TRAIASCA,ARE O BOALA RARA,are nevoie de tratament in strainatate.donati 2 euro prin sms la 848.detalii pe antena 1 observator sau pe site-ul fundatiei MEREU APROAPE
|
|
|||
|
|||
![]()
verifica intai autenticitatea, si apoi da anuntul, sa nu fie un caz fictiv si tu, nestiind asta, te trezesti ca ajuti niste banditi! pentru ca asa fac si penticostalii, spun ca strang bani pentru un copil bolnav, cand in realitate acea poza a copilului au luat-o cu google de pe internet si banii ii baga la ei in buzunare.
|
|
|||
|
|||
![]()
e vorba de un reportaj pe un post public de televiziune antena-observator!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
daca ati ajuns sa luati bani si pe exorcizari (pentru ca stiu ca evanghelizarile sunt platite cu bani grei), inseamna ca sunteti chiar talpa iadului!
in plus de asta, la atatia demoni scosi, ar fi cazul sa faceti si o reducere la cost! Last edited by Profetul de carton; 27.02.2012 at 14:43:57. |
|
|||
|
|||
![]()
hahahahahahahahahaha, asta e buna!
|
|
|||
|
|||
![]()
vroiam doar o parere despre religii ,vroiam sa stiu ce ia nemultumit pe fosti ortodocsi ca au trecut la alta confesiune.vad ca unii de pe forum nu sint de acord cu musulmanii si budistii.va asigur ca musulmanii si budistii din cartierul meu sint oameni normali si respectabili.ce am scris eu si ce au inteles unii.sint ortodoxa si ma doare de ce se intimpla in biserica ortodoxa.nu m-am gindit pina acum sa trec la secte sau la neoprotestanti.platesc taxele la zi in BO,primesc preotul ortodox cu ajunul craciunului si bobotezei,mai stau de vorba cu preotul pt ca e un om de exceptie si ...la liturghie ma duc la romano- catolici ca e mai liniste si slujba pe intelesul tuturor sau urmaresc pe net slujbe de la greco catolici si luterani.vreau sa ma apuc sa citesc istoria religiilor poate imi spuneti voi unde o gasesc.
|
|
||||
|
||||
![]()
Conform invataturii BO astea doua nu se pupa. Ori una, ori alta. BO spune ca nu e mantuite in afara de Biserica care e doar Una. Daca te duci la altii ai parasit Biserica. A atat de simplu.
|
|||
|
|||
![]()
sa inteleg ca voi fi excomunicata de BO daca merg la slujba la catolici?intreb asta pt ca sintem mai multi ortodocsi care mergem si la BRC. preotul nostru duhovnic nu s-a gandit sa ne excomunice pt atita lucru :):):)
|
|
|||
|
|||
![]()
cum are loc procedura de excomunicare ?ne excomunica preotul si primim o hirtie scrisa cu decizia de excomunicare?ceva de genul:in baza faptului ca am aflat ca roxana si rudele ei ortodoxe(cam 30 de indivizi)merg la liturghie impreuna cu rudele lor catolice in BRC bla,bla, bla am hotarit excomunicarea lor.sau tb sa facem noi cerere de excomunicare?va intrebam asta pt ca sa ne apucam de invatat din timp catehismul pt convertirea la romano catolici sa nu raminem descoperiti fara biserica 1 luna -doua:):):):)noi aveam de gand sa raminem la ortodocsi dar daca zice lucian ca astea 2 nu se pupa ......
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|