Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.02.2012, 20:53:41
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Cred ca ma situiez in categoria celor care nu deranjeaza si doreste sa nu fie deranjat.
Omul care traieste in lume nu are cum sa nu deranjeze pe altii, oricat de mult ar increca sa nu o faca. Daca am trai singuri in pustie, atunci da, nu am deranja pe nimeni pt ca nu am avea pe nimeni in jur pe care sa deranjam. Insa in societate, oricat ne-am stradui, nu avem cum sa nu deranjam pe careva dintre cei cu care interactionam. Chiar fara nici o intentie de a deranja.

Cand intelegem acest simplu adevar, atunci va parea drept sa ii accept si pe ceilalti sa ma deranjeze (pt reciprocitate, nu neaparat fata de aceleasi persoane, ci fata de oamenii din jur).

Daca ne-am gandi ca Dumnezeu se "deranjeaza" pt noi in fiecare clipa (macar pt faptul ca existam), atunci nu e drept ca si eu sa ma deranjez pt aproapele meu (daca Dumnezeu se "deranjeaza" pe mine)?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un efort mic al unor oameni cu suflet mare ar insemna foarte mult pentru un singur om PuiMicGeorgiana Umanitare 8 08.12.2012 12:23:43
Postul Mare umilinta Pocainta 14 29.02.2012 13:07:11
Sa luam aminte! Legionarul Generalitati 0 07.01.2011 23:30:43
Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte ! Sfintele Sfintilor ! ionion Impartasania (Taina Euharistiei) 0 25.10.2010 22:57:26
postul mare iriniava Generalitati 0 21.02.2007 20:24:53