![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre asta confirma Capul bisericii, Mirele miresei, Pastorul turmei, insusi Domnul Iisus Hristos: "Nu oricine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri." (Mat.7:21) "Caci oricine face voia Tatalui Meu care este in ceruri, acela Imi este frate, sora si mama." (Mat.12:50) "Oile Mele asculta glasul Meu; Eu le cunosc, si ele vin dupa Mine. Eu le dau viata vesnica, in veac nu vor pieri, si nimeni nu le va smulge din mana Mea. Tatal Meu, care Mi le-a dat, este mai mare decat toti; si nimeni nu le poate smulge din mana Tatalui Meu." (Ioan10:27-29) "Daca paziti poruncile Mele, veti ramane in dragostea Mea, dupa cum si Eu am pazit poruncile Tatalui Meu si raman in dragostea Lui. (Ioan15:10) "Cel ce va birui va fi imbracat astfel in haine albe. Nu-i voi sterge nicidecum numele din Cartea vietii si voi marturisi numele lui inaintea Tatalui Meu si inaintea ingerilor Lui." (Apoc.3:5) Acestia sunt Biserica lui Hristos, Turma Lui, Mireasa Lui. Dupa cum este scris mai sus reiese clar ca nu certificatul de botez te confirma inaintea Tatalui Ceresc ci insusi Iisus Hristos. Asadar Biserica Lui sunt toti cei ce fac voia Lui (ortodocsi, catolici etc.) Last edited by ucenic; 29.02.2012 at 22:43:36. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|