![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
------------ EDIT: Pfiu... mi-am revenit, Iarta-ma. dar abia acum am vazut mai bine carui "predecesor" Anania ma asociasei. ;-) iarta-ma, si sa ai o zi binecuvantata!. Last edited by ucenic; 01.03.2012 at 11:27:28. |
|
|
|||
|
|||
|
Era un joc de cuvinte si un compliment frate ucenic.
Despre Anania se spune ca era un „ucenic” si un „bărbat temător de Dumnezeu”. Am facut analogia cu ID-ul fratiei tale pentru ca asa te consider: un om cu teama de Domnul. Daca te-am intristat in vreun fel, iarta-ma! |
|
|
||||
|
||||
|
Mai bine v-ati intalni, ati lua Noul Testament, i-ati rupe foile, a-ti face bulgari de hartie si a-ti arunca unii in altii. Mama ei de exegeza biblica. Cand ma uit ce terci a iesit aici, intru in deznadejde.
"Căci armele luptei noastre nu sunt trupești, ci puternice înaintea lui Dumnezeu, spre dărâmarea întăriturilor. Noi surpăm iscodirile minții si toată trufia care se ridică împotriva cunoașterii lui Dumnezeu și tot gândul îl robim, spre ascultarea lui Hristos." (II Cor. 10, 4-5) "De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te, Știind că unul ca acesta s-a abătut și a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit." (Tit 3, 10-11) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar haideti sa NU rupem foile Noului Testament. P.S. - N-ar fi rau sa verificati daca „a-ti face” si „a-ti arunca” se scrie cu sau fara cratima. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
aveti dreptate, acolo e un conditional optativ. P.S.: daca m-as cobora, si eu as avea multe de sugerat... :-)
"Căci armele luptei noastre nu sunt trupești, ci puternice înaintea lui Dumnezeu, spre dărâmarea întăriturilor. Noi surpăm iscodirile minții si toată trufia care se ridică împotriva cunoașterii lui Dumnezeu și tot gândul îl robim, spre ascultarea lui Hristos." (II Cor. 10, 4-5) "De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te, Știind că unul ca acesta s-a abătut și a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit." (Tit 3, 10-11) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
On topic: Întrebare: "Cum să vorbim cu penticostalii?" Răspuns: Frumos, nu cu înjurături. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 18:43:56 |
| Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 12.11.2017 00:30:35 |
| Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 18:36:08 |
| penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 13:08:26 |
| Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 13:21:20 |
|
|