![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Felicitări pentru calitățile pe care le-ați menționat!! Voi încerca să enumăr și eu câteva calități și defecte personale. Calități: 1. credința neîndoielnică în Dumnezeu, 2. sinceritatea, 3. optimismul, 4. consecvența, 5. simțul umorului. Desigur, toate calitățile menționate se datorează iubirii lui Dumnezeu, fiind daruri ale Sale, iar nicidecum meritele mele. Defecte: 1. încăpățânare, 2. restanță la smerenie (de exemplu, acum îmi este mult mai ușor să-mi identific calitățile decât defectele) :), 3. tendința de a uita ce am de făcut (de exemplu, uit că am de dat un telefon etc), 4. dezinteresul total față de activitățile care nu-mi plac sau mi se pare că nu-mi sunt utile, 5. tendința de a-i judeca (doar în gând) pe anumiți semeni (de exemplu, pe atei sau pe cei duplicitari și dispuși să accepte compromisuri morale). Calitățile pe care le-am menționat se datorează lui Dumnezeu, iar defectele, lipsei mele de maturitate în viața spirituală. :) Slăvit să fie Domnul!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Constiinta morala si legea lui Dumnezeu. | georgeval | Generalitati | 20 | 15.02.2012 00:37:34 |
Stiinta fara constiinta.. | anna21 | Stiri, actualitati, anunturi | 46 | 03.02.2012 19:30:21 |
Despre constiinta | mihailt | Generalitati | 1 | 17.03.2010 04:51:20 |
Constiinta sau ascultare? | tudor2012 | Calugarul | 31 | 02.02.2009 23:44:00 |
E BINE SA INTREBAM ? | filotegheorghe | Generalitati | 8 | 03.09.2008 15:23:42 |
|