![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mama mea a fost oprita de la impartasanie ca a primit in casa o prietena iahovista.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca unui om i se face rau langa tine, il duci in casa si il ajuti, apoi afli ca nu ai ajutat un ortodox ci un sectar...ai gresit? sau daca vecinul tau vine si-ti cere o bucata de paine ca nu are, ii dai, apoi afli acelasi lucru de mai sus... ai gresit? daca insa il primesti ca sa-ti faca cunoscuta credinta lui si sa te atraga la secta lui, clatinand-o pe a ta, atunci si eu zis ca ai gresit... Last edited by Adriana Cluj; 04.03.2012 at 13:35:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Asa gindesc si eu mai ales am aici pe linga mine fel si fel de oameni dar uite mama mea cind sa spovedit a mentionat si asta ca a avut o prietena iahovista si chiar venea mereu pe la ea si parintele a oprit-o de la impartasanie pentru o vreme cred,mama mea acum are 96 de ani.
|
|||
|
|||
![]()
daca intr-o zi acea persoana, sectara, se va converti si va veni si ea la credinta noastra? ma intreb...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu zic sa vorbesti cu duhovnicul tau despre asta ce sa zic sintem oameni si trebuie sa ne ajutam, ortodoxia e religie pretentioasa si in zilele astea e foarte greu,Dumnezeu este bun si iertator in neputintele noastre.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa te miluiasca! |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta
|
|||
|
|||
![]()
E posibil ca preotul sa fi inteles ca a fost chemata in casa pentru a propovadui invatatura iehovista? Pentru ca sunt mai multe situatii. daca cineva cheama un predicator ca vrea sa ii spuna invatatura lui e desigur un pacat. Dar daca ii vine un curier rapid si ala e martor nu are cum sa fie pacat. Sau daca cineva la serviciu are un coleg martor, cam tot asa. Sau un caz si mai interesant, cand vorbeste cineva cu un martor ca sa ii spuna invatatura ortodoxa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In prima situatie (1) e cu totul altceva, acela e pacat. edit: eu am intrebat preotul.... cat despre situatia (3) ... doar anumite persoane, imbunatatiti, invatati, ar trebui sa faca asta..nu oricine Last edited by Adriana Cluj; 05.03.2012 at 17:57:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, au mai fost unii care s-au apucat sa le explice neoprotestantilor si au ajuns sa se converteasca la ei.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DE CE martorii lui Iehova nu sarbatoresc invierea LUI HRISTOS? | gavriil | Alte Religii | 20 | 05.03.2013 22:18:55 |
Martorii lui Iehova si religia lor | assiris | Generalitati | 25 | 10.03.2011 21:09:21 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
|