![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Scrisesem un mesaj, dar intre timp vad ca a postat fratele Zaharia. Deci avem asa:
1. Paraclisul 2 al Maicii Domnului: http://www.doxologia.ro/paraclis/al-...re-de-dumnezeu 2. Psaltire - as adauga la cele spuse ca ar fi bine sa tinem post atunci cand citim, deci aceasta este o perioada potrivita. Se subintelege, dar e bine sa amintim... Deci rugaciunile incepatoare, catisma si la final, pomelnicul care se gaseste la sfarsitul cartii. Psaltirile mici de buzunar nu il au, este acesta - http://crestinortodox.wordpress.com/...lnic-psaltire/. 3. Inteleg ca unii doresc o confirmare asupra religiei fetitei, stiu ca la rugaciunile individuale ne putem ruga pentru oricine, dar pentru a fi pomeniti la slujbele Bisericii trebuie sa stim ca fac parte din Biserica. Mai inteleg ca unii nu puteti ajunge la manastire / sfantul maslu,dar aveti dragoste sa va rugati pentru ea. Asa ca eu propun in felul urmator: cine are aceste impedimente de a nu putea ajunge, cine se teme sa nu greseasca, sa o pomeneasca asa cum stie, cum si cand poate. 4. Pentru rugaciunea individuala a forumistilor daca sunteti de acord: 7 martie - Zaharia 2009 - paraclisul II al Maicii Domnului + catisma 1 8 martie - Adriana Cluj - paraclisul II al Maicii Domnului + catisma 2 - daca doamna este de acord si daca are timp sa primeasca biencuvantare de la duhovic, daca nu, poate face o rocada si citesc eu maine. 9 martie - Silvia 55 - paraclisul II al Maicii Domnului + catisma 3 10 martie - glykys - paraclisul II al Maicii Domnului + catisma 4 11 martie - un user anonim care mi-a dat PM - paraclisul II al Maicii Domnului + catisma 5 12 martie - anna 21 - paraclisul II al Maicii Domnului + catisma 6 Asteptam...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugati-va rog frumos si pentru bunica mea..e f bolnava.. | suparata | Rugaciuni | 7 | 21.04.2012 00:00:35 |
O rugaciune ptr Andreea,bolnava de leucemie | alinutza109 | Umanitare | 9 | 24.05.2011 21:21:37 |
sa ajutam o fetita de 6 ani bolnava de leucemie | cmihai | Umanitare | 7 | 05.04.2011 13:12:01 |
Apel la rugaciune pentru fratii nostri din Rusia | mihailt | Generalitati | 1 | 23.08.2010 00:32:41 |
Apel pentru rugaciune! | snowdrop | Umanitare | 6 | 24.11.2008 16:56:43 |
|