![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai profetelule, cum sa explodez de nervi cand postarile tale ma distreaza si ma binedispun? Priveste si tu postarile mele si compara-le cu ale tale. Si observa cine e nervosul... Citat:
Auzi, dar totusi: "va credem, va consideram". Hm, folosesti pronumele majestatii sau sunteti mai multi pe acolo? Adica tu si mai cine? Ca eu stiam ca esti singur cuc. Ca nu mergi la nicio biserica si nu votezi cu nimeni in afara de ilustra-ti persoana... Citat:
Dar, desigur, nu vorbesc cu toata lumea asa. Doar cu tine si cu inca vreo doi nazdravani mai șulhetici. Last edited by penticostalul; 12.03.2012 at 14:23:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt convins ca atatea talmaciri cate vei primi, atatea "variante" vor fi. Ma poti contrazice ca nu este asa? fa testul si dovedeste ca fratii tai au Duhul Sfant! A....nu vrei sa dovedesti ca biserica dumitale are Duhul Sfant! Bine, no problem, dar atunci ce mai cauti pe aici? Vezi-ti de adunarile dumitale si nu mai fa reclama cultului penticostal! In varianta in care alegi sa faci reclama, pregateste-te nene sa dai raspunsuri la intrebari avizate! p.s.: oricum, prin decizia luata de a nu te implica in efectuarea acestui test (o cerinta minima din partea unora care vor sa vada despre ce e vorba cu limbile la penticostali), TE-AI FACUT DE RASUL FORUMULUI. |
|
|||
|
|||
![]()
Da-mi voie sa rad si eu impreuna cu tot forumul...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"razi tu razi, dar nu e rasul tau"
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite, tot din dorinta de a te ajuta, inregistreaza-te cand vorbesti in limbi, imi dai mie fisierul si eu merg la "talmacitori", colectez "talmacirile" si apoi le expun public. Ce zici? Daca nici asa nu vrei, atunci chiar esti penibil.
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti foarte saritor.
Aproape ca o broasca. Dar eu nu zic nimic decat dupa 18 Martie. Dupa cum stii. Draga profet, gata, ai stat cam mult la vorbitor. Hai, inapoi la arest! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
domnule, sa va explic de ce e important si pentru noi, dar pentru dumneata in primul rand sa faceti acel test!
sa zicem ca prezentati vorbirea in limbi pe care o aveti unor 6 talmacitori, daca talmacirile nu concorda atunci e fff.grav insa daca macar 2 talmaciri concorda, ei bine atunci ati aflat: - ca acei 2 frati au dar de talmacire autentic si ceilalti 4, nu; - ce ati spus cand ati vorbit in limbi (nu ati fost niciodata curios?). |
|
|||
|
|||
![]()
După cazul femeii din Brașov care și-a decapitat bebelușul în numele credinței, un bărbat din Timișoara, adept al penticostalilor, și-a bătut cu bestialitate copilul de numai șase săptămâni.
-------------------------------------- eu nu inteleg, daca BP are Duhul Sfant, cum se intampla ca astfel de criminali sa nu fie descoperiti dinainte de Duhul??? |
|
|||
|
|||
![]()
asa faci si cand citesti Biblia, de ex. peste cele 10 porunci sari sau pe alea totusi le citesti? tu respecti cele 10 porunci, penticostalule?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 11.11.2017 23:30:35 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 12:21:20 |
|