![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
vorbim imediat despre reincarnare ca e interesant ce ati scris voi aici.dar hai sa lamurim intii raspunsul la intrebarea mea. am sa modific putin datele problemei.presupunem ca avem mai multe personaje :un ortodox,un catolic,un budist,un reformat(nu pe laslo tokes),un evreu,un musulman normal(care are o singura nevasta si nu se tine de prostii ex acte de terorism)si un ateu.toti au un caracter impecabil,vorbesc cu intelepciune,fac fapte bune,ajuta saracii,bolnavii,vaduvele,orfanii etc si se inteleg bine cu vecinii lor de alte religii sau atei.vine moartea si ii ia pe toti.sa presupunem ca DZEU ne lasa noua putere de decizie pt o zi:oamenii astia au fost oameni buni,nu ar avea motiv sa intre in iad.care dupa opinia voastra intra in rai si care nu?va rog mult cei care doriti sa raspundeti raspundeti clar si la obiect de ex x si y intra in rai pt ca...argumentati de ce .sau z si w nu pot intra in rai pt ca ....argumentati de ce
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu intră nici unul, pentru că dacă ne lasă Dumnezeu pe noi să-i judecăm, sigur le găsim noi bube-n cap.
|
|||
|
|||
![]()
ok.alta parere?plecam de la premiza ca DZEU ne-a dat toate datele:cei decedati au fost oameni adevarati aproape fara pacate.singura diferenta e religia lor sau lipsa religiei in cazul ateului.care intra in rai si care nu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca pe aici, pe pamant, oamenii adevarati fac pacate in fiecare zi. Daca cei decedati aveau sa zicem 70 de ani, si daca au inceput sa faca pacate doar de la 10 ani tot aveau la activ peste 20.000 de pacate. Din pricina unui singur pacat savarsit budistul NU poate intra in Rai. Pentru ca plata pacatului este moartea nu Raiul. Tot la fel e si cu hindusul si ortodoxul si reformatul si musulmanul. Ce se fac ei acum cand au fiecare cate 20.000 de pacate? Care intra in rai si care nu? Last edited by penticostalul; 16.03.2012 at 15:13:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
bine schimb cuvintele in loc de "aproape fara pacate" am sa pun "cu pacate f putine in raport cu ceilalti "(ca poate au calcat pe o insecta fara sa vrea).alta parere?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ceilalti amintiti mai colea, sus, nu sunt sigur. |
|
|||
|
|||
![]()
vad ca vb pe diagonala....unii de reincarnare altii de rai si iad.e pe forum cineva care si-a revenit din coma profunda sau a avut moarte clinica sa ne spuna si noua cum stau lucrurile dincolo?atentie !e intrebare serioasa nu fac misto. eu am avut stop respirator dar in spital,m-au resuscitat repede si nu-mi amintesc sa fi avut vreo experienta paranormala
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|