Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2012, 23:33:52
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vladstejaru Vezi mesajul
Nu sunt de acord cu predarea religiei in scoli pentru ca religia nu este o stiinta. Teoria evolutionista a fost singura predata pentru ca este singura varianta stiintifica.

Dupa cum probabil stii, miracolele nu se predau la scoala copiilor. Le afla in familie, din povesti. Si nu mi se pare normal sa fie initiati din clasa pregatitoare intr-o religie pe care nu au ales-o. Sa invete despre mantuire la 6 ani? Mantuirea a ce? Sa invete la scoala ca daca isi doresc ceva ii pot cere ingerasului? Nu cred ca e spre binele lor. Dar e doar parerea mea.

Stiu ca te va supara raspunsul meu si am sa incerc sa fie ultimul, pentru binele amandorura.
prietene raspunsul tau nu m-a suparat. Sincer. E doar parerea ta si ti-o respect. In schimb m-a intristat.
Teoria lui Darwin nu este acceptata de toti oamenii de stiinta. Marele Nikola Tesla nu credea in ea. Nici Issac Newton sau Einstein. Doamne ajuta!

Last edited by stefan florin; 23.03.2012 at 23:40:02.
Vechi 24.03.2012, 01:34:58
FlaviusM FlaviusM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Teoria lui Darwin nu este acceptata de toti oamenii de stiinta. Marele Nikola Tesla nu credea in ea. Nici Issac Newton sau Einstein. Doamne ajuta!
Tesla si Einstein nu au fost biologi, iar mentionarea lui Newton este chiar si mai irelevanta decat a primilor doi pentru ca pe vremea lui Newton teoria evolutiei inca nu exista.
Vechi 25.03.2012, 13:04:03
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FlaviusM Vezi mesajul
Tesla si Einstein nu au fost biologi, iar mentionarea lui Newton este chiar si mai irelevanta decat a primilor doi pentru ca pe vremea lui Newton teoria evolutiei inca nu exista.
ba exista, dar la scara mai mica.Chiar in timpul revolutiei franceze aceste idei erau foarte raspandite. Darwin a avut "marele merit" de a o explica cat mai bine stiintific (evolutia), sau mai bine spus pe intelesul tuturor. Doar nu crezi ca aceste idei evolutioniste au aparut odata cu Darwin
Subiect închis

Tags
creatie, darwin, evolutie, habotnici, maimute

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CREATIE sau EVOLUTIE? C.tin Teologie si Stiinta 550 30.09.2017 17:36:17
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 59 27.11.2012 12:25:23
creatie sau evolutionism? codana Generalitati 11 15.09.2010 19:10:27
Crezi in evolutie? radugherasim Teologie si Stiinta 680 07.03.2010 19:25:54
Evolutie sau involutie? silverstar Generalitati 34 17.02.2007 22:09:45