![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
sau, ridicand discutia la un nivel mai elevat, n-ai "criticat" pe nimeni !!! oamenii nu sunt pietre de moara,si trebuie sa distingem foarte nuantat, cand "barfa",asa cum zici dumneata, sau "critica" asa cum zic eu,se face pe de o parte, de la egal la egal (si personajele implicate erau la acelasi nivel,cel al monahismului !!!),si pe de alta parte,cand critica ,nu e facuta cu rautate (si nu am remarcat spirit de rautate,in vorbele celor doi critici ai monahului Arsenie Boca,ci dimportiva, o simpatie si o buna-cuviinta colegiale !!!)ci e o critica ce urmareste surprinderea duhului adevarului (adica o critica bine-intentionata)chiar daca uneori si critica se inseala,si e neadevarata ! In final, concluzia e una limpede : critica intre egali, si nu o barfa babeasca rautacioasa !!! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Concluzia ta de la final e ce ai reusit tu sa percepi din acel clip. Eu am alta parere (am zis-o mai sus). HRISTOS A INVIAT!
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|
|||
|
|||
|
Acum, pe Antena 3, la In Premiera, documentar despre Parintele Arsenie Boca, uitati-va cei care puteti sa ne povestiti si noua
Last edited by Adriana Cluj; 15.04.2012 at 22:19:05. |
|
|
|||
|
|||
|
A fost frumos documentarul...nimic nou pentru mine. Un documentar despre viața părintelui și câteva relatări ale celor care l-au cunoscut. Ceea ce m-a surprins în mod plăcut este că a apărut pe un post televiziune mai cunoscut.
|
|
|
|||
|
|||
|
Apropo, mai potrivit era să discutăm acest aspect pe A inceput campania oficiala de canonizare a Parintelui Arsenie Boca. Tot aici găsești chiar în ultima postare ultima înregistare Radio Trinitas cu părintele Colțea despre canonizarea părintelui Arsenie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 17:57:10 |
| mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 22:40:29 |
| 100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 23:22:55 |
| Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 23:42:27 |
|
|