![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti mult prea convinsi ca Zalmoxis a fost un zeu păgân ca să mai insist. Am sa va spun doar atat: a fost cel mai mare conducător spiritual al geto-dacilor, un lider care i-a invatat pe acestia aspecte legate de nemurire, vindecarea prin corelația trup-suflet-duh, ascetismul, predicarea curajului, cunoașterea astrelor, studierea și analiza sistemelor vii : mineral, vegetal și animal și uman, iubirea tuturor acestor existențe, înfrățirea cu natura, studierea astrelor, morala dreptății și a cinstei ( cel care l-a citat pe Herodot daca ar fi fost de buna credinta ar fi semnalizat si aceste aspecte, sau o parte dintre ele; in plus mai este si Platon si Socrate...)
Dacă toate acestea apartin demonilor atunci si Zalmoxis a fost un demon. El nu a indemnat niciodata poporul sau sa i se inchine ci le-a vorbit despre existenta lui Dumnezeu caruia de altfel i se inchina si el. Le transmit tuturor celor de pe acest sit numai bine. Odata cu aceasta postare ma retrag, in ceea ce priveste acest subiect, intrucat ceea ce cunosc despre Zalmoxis ma indeamna sa-l respect. In plus ceea ce am aflat despre el, ceea ce-mi spune sufletul despre acest personaj contrasteza evident cu toate opiniile de pe aici. Poate ca intr-o zi veti afla si voi asta si veti realiza ca ati gresit profund. A-l face demon pe unul dintre cei mai străluciți conducatori spirituali planetari, traitor al acestor locuri binecuvantate mi se pare putin cam prea mult. Va recomand tuturor sa urmati Calea, Adevarul si Viata in mod efectiv, traind deci in Iubire si prin Iubire si atunci probabil ca veti intelege faptul ca: 1. Calea - drumul evolutiei spirituale - a inceput cu multe milioane de ani i.d.H, 2. Adevarul - Legile lui Dumnezeu - a insotit-o dintotdeauna 3. Viața - Iubirea - a fost, este si va fi esența tuturor celor vazute si nevazute. 4. Stiinta lui Dumnezeu nu poate fi cumprinsa intr-o sigura carte sau intr-o mie, iar Adevărul Absolut nu il cunoaste nimeni pe acest pamant al suferintei. O suferinta cauzata in mare parte de ignoranta, infatuarea oamenilor si pretului pe care ei il acorda propriei lor personalitati, prin care, de cele mai multe ori, nu se manifesta Dumnezeu. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Pe ce va bazati cand spuneti asta, de ce afirmati ca dacii erau monoteisti? Va referiti la Daksha din cultura vedica?
Last edited by ioanna; 26.04.2012 at 16:33:38. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Timpul sacru | georgeval | Sfanta Liturghie | 17 | 17.02.2014 22:59:21 |
Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 16:49:09 |
Vindecarea miraculoasa: sacru si profan | ioannna1234 | Intrebari utilizatori | 0 | 30.01.2011 18:01:26 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
|