![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu ne-a creat cu voiinta libera, EL nu a intervenit NICIODATA in libertatea noastra, altfel n-am mai fi Dumnezeu desavarsit intru toate, ci partinitor.. N-a intervenit nici macar cand au pacatuit Adam si Eva, desi putea sa o faca, stiind bine ce va urma.. Atunci cum se face ca daca Dumnezeu nu intervine in libertatea omului, acest "drept" si-l ia un slujitor al Sau?! Daca Hristos nu a spus nimanui pe pamant "nu te iert si nu te dezleg", cum "isi permite" sa faca asta un slujitor al Sau?! Stiti voi toti cei care spuneti ca duhovnicul se asculta orice ar fi, cat de grav e asta?! Hristos Insusi S-a rastignit si pt mine, pt ca PACATELE MELE SA FIE PE VECI IERTATE PRIN JERTFA SA SUPREMA, si vine un "slujitor al Sau" si spune "pacatele acestuia sa nu se ierte".. Cu al carui drept face asta?! Bineinteles ca Dumnezeu le-a lasat acest lucru "sa dezlege si sa lege", dar cat EL pe pamant fiind nu a spus nimanui, indiferent de pacate ca nu il iarta si ca nu il dezleaga, cum poti sa treci peste ce a facut Hristos si sa-ti iei "dreptul" de a nu ierta si de a nu dezlega, ATATA TIMP CAT STAPANUL LUMII A ALES MOARTE DE BATJOCORA SI PT CA EU SA AM PARTE DE VIATA... Si nu spun toate astea pt a-l judeca, ci pt a intelege toti cat de grav a gresit el fata de Dumnezeu prin tot ce-a facut si din care, din pacate nu s-a intors.. Rugati-va pt toti..
"Crestin e cel ce implineste Voia Domnului, nu cel ce doar vb despre asta" Last edited by clujeanul33; 28.04.2012 at 22:58:27. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cand suntem in lume? | florin.oltean75 | Generalitati | 22 | 17.03.2012 00:28:36 |
increderea fata de duhovnic | alex.petrisor | Preotia (Hirotonia) | 18 | 05.12.2010 15:06:18 |
Despre rugaciune atunci cand nu suntem acasa | justine | Rugaciuni | 5 | 04.08.2010 22:11:36 |
Rugaciunile cand suntem obositi | justine | Rugaciuni | 1 | 05.07.2010 22:37:10 |
Până unde merge ascultarea de duhovnic | florina_drossu | Preotul | 29 | 05.04.2010 14:28:56 |
|