![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cei care renunță la libertatea esențială
pentru a obține o siguranță temporară, nu merită nici libertatea și nici siguranța. Libertățile nu se dau, se iau. ( Piotr Kropotkin ) Crima perfectă: să-ți ucizi dorința de libertate și să scapi cu fața curată ! ... O libertate fără limite ucide libertatea. ( Honore de Balzac ) De ce și-ar iubi un om lanțurile, chiar de-ar fi făcute din aur ? ( Francis Bacon ) A fi liber înseamnă a fi singur stăpân pe ceea ce faci sau pe ceea ce nu faci. ( La Bruyere ) Plecând de la libertatea nelimitată se ajunge la despotismul nelimitat. ( Fiodor Dostoevski ) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Avand in vedere unde suntem (pe un forum crestin), imi permit sa va raspund cu un citat din Biblie: "Dați deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului și lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu." (Matei 22:21)
Cred ca un crestin nu ar trebui sa isi faca griji pentru lucruri de genul cip-urilor, card-urilor de sanatate si altor psihoze de genul asta. Roaga-te la Dumnezeu sa te apere de orice lucru care ar putea sa te devieze de pe calea cea buna si AI CREDINTA! :) |
|
|||
|
|||
![]()
- In primul rand, ar trebui sa stii ca Dumnezeu este DREPT. Prin urmare, este exclus ca tu sa faci pacate sau sa fii insemnata in vreun fel, fara voia ta, iar apoi Dumnezeu sa te considere pe tine vinovata.
- In al doilea rand, chiar daca am presupune ca aiputea fi, fara voia ta, insemnata, drogata, manipulata prin cipurile astea, daca ai credinta in Dumnezeu, te rogi, si ramai de partea Lui, aceste lucruri nu vor avea efect asupra ta. Dumnezeu este ATOTPUTERNIC. Asa ca nu uita: DUMNEZEU TE IUBESTE! El vrea ca tu sa te increzi in El si doar in El! Vrei si tu? Ai tu aceasta credinta? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Ce parere aveti despre margarina? | emiliabirgau | Generalitati | 33 | 03.09.2009 20:16:48 |
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? | ARHANGHELUL | Generalitati | 10 | 07.01.2007 17:47:54 |
|