Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.05.2012, 07:08:34
ortodoxa2310 ortodoxa2310 is offline
Member

Data înregistrării: 31.03.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Aceleasi vesnici prostii:

1. daca ii eutanasiem de fapt nu-i eutanasiem ii batem pana mor

2. mai bine sa moara de foame si frig pe strada decat sa fie eutanasiati (e mai "civilizat" si "omenesc")

3. cainii nu musca, oamenii sunt cei care se cer muscati

4. putem sa-i sterilizam si sa-i vaccinam mai repede decat se inmultesc ei

5. Cat ne costa toata distractia? Un fleac..

1-nu ti se pare o problema asta? iti place ideea sa fie torturate niste fiinte nevinovate?

2-pai nimeni nu vrea asta,locul lor nu-i pe strada... dar alternativa ar fi "adaposturile mortii" in care cainii stau mult mai rau decat in lagarele naziste. Ai intrat vreodata intr-unul? Macar de curiozitate...

3-cainii MUSCA dar ce nu intelegesti e ca acel comportament este normal pentru ei ca si caini. Nu ei sunt deci de vina ci oamenii care ii tzin acolo/ii lasa. Sunt animale de haita, teritoriale. Ura impotriva cainilor in sine este inutila si da dovada de ignorantza.

4-da, este realizabil dpdv al timpului. O castrare mascul dureaza 10 minute, o sterilizare femela cam 15.

5-costa enorm, nimeni n-o sa faca nimic. Sau or sa se faca virgula ca fac si or sa-si traga ei banii. Asta e...
Reply With Quote
Vechi 02.05.2012, 08:57:59
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodoxa2310 Vezi mesajul
1-nu ti se pare o problema asta? iti place ideea sa fie torturate niste fiinte nevinovate?

2-pai nimeni nu vrea asta,locul lor nu-i pe strada... dar alternativa ar fi "adaposturile mortii" in care cainii stau mult mai rau decat in lagarele naziste. Ai intrat vreodata intr-unul? Macar de curiozitate...

3-cainii MUSCA dar ce nu intelegesti e ca acel comportament este normal pentru ei ca si caini. Nu ei sunt deci de vina ci oamenii care ii tzin acolo/ii lasa. Sunt animale de haita, teritoriale. Ura impotriva cainilor in sine este inutila si da dovada de ignorantza.

4-da, este realizabil dpdv al timpului. O castrare mascul dureaza 10 minute, o sterilizare femela cam 15.

5-costa enorm, nimeni n-o sa faca nimic. Sau or sa se faca virgula ca fac si or sa-si traga ei banii. Asta e...

Draga Ortodoxa,te agiti degeaba purtand discutii cu Alin care,presun ca nu ai observat, mentine acest thead viu si combate pe oricine are putina mila pt animale.Cica ortodocsilor nu ar trebui sa le pese de animale,deoarece oamenii primeaza,uite d'aia in Romania unde toata populatia se declara ortodoxa,oamenii pot muri pe strazi ca nu le sare nimeni in ajutor!

Sunt deja 36 de pagini si mai exista si alte threaduri despre acelasi subiect sa nu ai impresia ca purtand o discutie in contradictoriu cu Alin,Mihai si Raoul se va schimba ceva.
Ceea ce va schimba intr-adevar ceva sunt oamenii care sterilizeaza,trateaza si adopta din banii lor,ca asa vor si simt ei,atat din dragoste pt animale cat si pt oamenii din jur.Ceilalti care asteapta inca ca autoritatile sa faca ceva,sunt depasiti de realitate si ar trebui sa le reamintesti mereu ca traiesc in Romania si nu in cine stie ce tara civilizata unde fondurile nu sunt furate de puslamale!
(ca sa nu mai spun ca romanii chiar si ortodocsi,sunt impotriva cheltuirii fondurilor pe caini,fiind mai ieftin sa-i omori iar cu fondurile sa faci altceva).
Oricum ai da-o cainii nu au nici o soarta decat otrava,electrosocurile si gloantele(care si alea sunt scumpe,de aceea mai simplu este cu bata si cu pietrele).

Nici cainii nu sunt de vina nici oamenii muscati nu sunt de vina,situatia este de mult iesita de sub control!Dumnezeu cu mila!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 02.05.2012, 13:23:48
apophis apophis is offline
Banned

Data înregistrării: 01.05.2012
Locație: Braila
Implicit

Da, pe principiul asta zic sa nu mai fie omorati sobolanii, capusele sau tantarii. Hai inapoi in evul mediu, sa murim de ciuma sau lepra.

Zic sa nu se mai omoare tantarii, sa ne imbolnavim de malarie si febra West Nile, encefalite virale,febra galbena sau filarioza limfatica. Sa-i lasam sa se inmulteasca.

Sobolanii propun sa fie si ei sterilizati si lasati in libertate.
Reply With Quote
Vechi 02.05.2012, 19:43:26
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de apophis Vezi mesajul
Da, pe principiul asta zic sa nu mai fie omorati sobolanii, capusele sau tantarii. Hai inapoi in evul mediu, sa murim de ciuma sau lepra.

Zic sa nu se mai omoare tantarii, sa ne imbolnavim de malarie si febra West Nile, encefalite virale,febra galbena sau filarioza limfatica. Sa-i lasam sa se inmulteasca.

Sobolanii propun sa fie si ei sterilizati si lasati in libertate.
De cate ori m-am imbolnavit a fost din cauza oamenilor;cei cu care am venit in contact erau gazde sau instrumentele stomatologice au fost sterilizate cu aceasi seriozitate cu care iti bagi picioarele!
Chiar si mergand la un parc de apa infestat de copii cu paraziti,m-am imbolnavit,am avut probleme intestinale,paraziti.
Pe principiul asta nu trebuie sa ceri sacrificarea copiiilor,oamenilor sau interzicerea lor in anumite locatii.

Exagerarile tale sunt de fapt doar artistice,le-ai scris ca sa dea bine pe hartie fara sa aiba vreun suport logic!!
Propune ce vrei,dar incepe mai intai la tine la bloc!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 02.05.2012, 19:57:15
apophis apophis is offline
Banned

Data înregistrării: 01.05.2012
Locație: Braila
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
De cate ori m-am imbolnavit a fost din cauza oamenilor;cei cu care am venit in contact erau gazde sau instrumentele stomatologice au fost sterilizate cu aceasi seriozitate cu care iti bagi picioarele!
Chiar si mergand la un parc de apa infestat de copii cu paraziti,m-am imbolnavit,am avut probleme intestinale,paraziti.
Pe principiul asta nu trebuie sa ceri sacrificarea copiiilor,oamenilor sau interzicerea lor in anumite locatii.

Exagerarile tale sunt de fapt doar artistice,le-ai scris ca sa dea bine pe hartie fara sa aiba vreun suport logic!!
Propune ce vrei,dar incepe mai intai la tine la bloc!
Nu's exagerari deloc. Daca maine ies unii si urla peste tot ca ei apara sobolanii si nu vor sa mai fie omorati e bine? Oamenii sunt iubitori de animale nu?
Reply With Quote
Vechi 02.05.2012, 20:19:33
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu's exagerari deloc. Daca maine ies unii si urla peste tot ca ei apara sobolanii si nu vor sa mai fie omorati e bine? Oamenii sunt iubitori de animale nu?
Uite sa stii ca e dureros sa vezi cum se chinuie o fiinta.
Acum ceva timp ma aflam la un hotel in vacanta, si plimbandu-ma prin gradina lor am vazut un soarece foarte frumos care tragea sa moara,fiind otravit.Si acum imi aduc aminte prin ce chinuri trecea! Moartea este blanda numai pt Sfinti,in rest este un fenomen destul de traumatizant.
Eu locuiesc la curte, si am avut o familie de soareci care si-au facut cuib in masina si apoi intr-un colt. Nu i-am omorat doar i-am fugarit afara din garaj, nu s-au mai intors.
Reply With Quote
Vechi 02.05.2012, 20:49:23
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Uite sa stii ca e dureros sa vezi cum se chinuie o fiinta.
Acum ceva timp ma aflam la un hotel in vacanta, si plimbandu-ma prin gradina lor am vazut un soarece foarte frumos care tragea sa moara,fiind otravit.Si acum imi aduc aminte prin ce chinuri trecea! Moartea este blanda numai pt Sfinti,in rest este un fenomen destul de traumatizant.
Eu locuiesc la curte, si am avut o familie de soareci care si-au facut cuib in masina si apoi intr-un colt. Nu i-am omorat doar i-am fugarit afara din garaj, nu s-au mai intors.
Reply With Quote
Vechi 02.05.2012, 21:04:47
TunsDiana
Guest

Implicit

Si moartea oamenilor omorati de haitele de caini este un fenomen traumatizant atat pentru ei cat si pentru cei din jur!

Am ajuns sa traim ca in padure langa lupi, numai ca acum sunt caini!
Reply With Quote
Vechi 02.05.2012, 21:33:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

[quote=Yasmina;442614]Uite sa stii ca e dureros sa vezi cum se chinuie o fiinta.
[quote]

Intamplare norocoasa.
Ca daca ai fi vazut ditamai soboloanul in stare sa muste si o pisica nu cred ca ti s-ar fi parut asa frumos.

Si daca tragea sa moara dupa ce ti-a umplut toata casa de fecale si miros de urina si ti-a ros tot ce se putea roade, inclusiv instalatii sanatire si electrocasnice, cred ca incercai alte senzatii cand vedeai ca isi da duhul.

Citat:
Sau asta iti place tie sa crezi, probabil s-au ascuns in alta parte si nu i-ai mai gasit.

Dar apropo, esti vegetariana cumva?
Nu maninci animale ucise in abator?
Apropo, acolo cum crezi ca e procedeul?

Le fugaresc pana isi dau duhul sau mor de batranete?

Last edited by AlinB; 02.05.2012 at 22:10:31.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2012, 16:02:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodoxa2310 Vezi mesajul
Nu sunt torturati, li se face o injectie cu pentobarbital care de altfel e folosit ca si anestezic inclusiv la oameni.

Apropo, carnea care ajunge la tine in farfurie cum crezi ca se intampla asta?
Creste in copaci?

Si crede-ma, pentru un animal de ferma, partea cu transformarea in papica ca sa-ti severasca tie preferintele culinare, e cea mai blanda.

Citat:
Nu sunt un fan al "adaposturilor".
Astea sunt ca a fie tinuti cel mult o luna sau doua daca sunt adoptati.
Daca nu, eutanasiati.

Citat:
Nu e ura, e simt practic.
Asa cum e in firea cainelui sa muste asa e si in firea omului sa scape de agresori.
De asta inchidem oamenii violenti, de asta starpim sobolanii si alti daunatori.

Citat:
Timp in care in tara asta se mai nasc vreo 10 caini.

Nu vad dc sunt castrati masculii, unul singur e suficient ca sa lase bortoase un cartier de femele.

Citat:
Eutanasierea costa infim, un kg. de pentobarbital e in jur de 50centi poate chiar mai ieftin.
Cu asta cred ca se poate rezolva problema catorva sute de caini.

Ai idee cat costa sterilizarea si vaccinurile inclusiv rapelurile pentru un singur caine?
Ca sa nu mai vorbim ca periodic ar trebui tratat pentru paraziti intestinali care pot fi fatali si pentru om, mai ales pentru copii.

E ciudat cat de umani suntem, in tara asta in care oamenii mor cu zile pentru ca nu se gasesc bani pentru spitale si tratamente, aruncam banii pe caini ca mai tarziu sa trimita oamenii la spital sau chiar direct la gropa.

Last edited by AlinB; 04.05.2012 at 16:31:52.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36