![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai putea umbla .. nu mi se pare un motiv pentru a omora un om. Dar un caine da? Deci cu cainii putem fi in-umani? |
|
|||
|
|||
![]()
Cancer generalizat, cu metastaze, trebuia sa ii fie taiat un picior din sold, urina cu sange, etc.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aha ,deci categorisesti eutanasierea inumana?
Hai ca atata te invarti in cerc incat este hilar sa te urmaresc,mai draga!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa mai multe tentative de tratament care nu si-au atins scopul, stiam ca i se vor inrautati chinurile,am ales sa plec o vreme din oras(cu durere)lasandu-l doar in grija parintilor,dar altfel nu se mai putea!Chiar a murit dupa plecarea mea si ma bucur ca nu am fost acolo,deaorece chinurile unei fiinte cu care nu poti comunica sunt si mai tragice!!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci -completare/rectificare: "Fiecare animal creat de Dumnezeu are rostul pe care eu si bunica mea credem ca il are. In trecut, cand mai era o randuiala in lumea asta, cainele statea in fundul curtii, langa veceu, legat cu sarma si lant de-un metru de cusca si se invartea in propriile fecale, in soare, ploaie, ninsoare, fara ingrijiri medicale.Avea, bineinteles, marele privilegiu sa manance resturile de la masa nepotrivite pentru latura porcului. Daca scapa din lantz si prindea o gaina, era omorat cu sapa. De aceea era <de multe ori legat>, pt ca mai si scapa jigodia. De acolo, din lantz, putea binemersi sa functioneze ca sonerie, bine, noi zicem <sa apere stapanul> asa ca sa dea bine. " Acum e adevarul. Of of mai mai...si sa stii ca maidanezii sunt pe strada din cauza ca oamenii de la oras au aceeasi mentalitate inca, vad spatele blocului ca pe fundul curtii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cainele nu era umilit, dispretuit, nehranit, neingrijit, asa cum ai inteles. Dar el avea un rost in curtea omului. Pe strada, ma refer la cainii fara stapan, care crezi ca este rostul lor? Cine ii hraneste, cine le ofera ingrijiri medicale, cine curata dupa ei? Sau oare in strada nu stau in soare, nici in ploaie, nu manaca resturi...Cainele era tinut in lant pentru ca putea deveni agresiv cu o persoana staina care intra in curte si omul cu bun simt nu considera neimportant acest aspect, raspundea ca stapan al cainelui si de acest lucru. Oamenii se atasau de el, facea parte din gospodaria lor si ii purtau de grija cu tot ceea ce implica asta. Dar ai drepate, ce oropsit era el atunci cand avea un stapan care il ingrijea asa cum ai descris tu. Nu sunt de acord cu cei ce mituiesc hingherii sa nu adune cainii din spatele blocului, dar dupa parerea mea ei nu au aceeasi mentalitate cu cei de la tara, ci sunt mari iubitori de animale. Sunt mai apropiati de mentalitatea celor de la oras, care au un caine in casa din alte motive fata de omul de la tara. Pentru acestia din urma nimic de zis, deoarece ei isi asuma intreaga responsabilitate fata de cainele pe care il au. Last edited by Ekaterina; 05.05.2012 at 03:13:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bunicii mei faceau exceptie prin faptul ca nu tineau cainele legat, dar nu din vreo consideratie pt el, ci pt ca aveau o curte foarte mare despartita in doua, il puteau inchide pur si simplu in partea cealalta cand venea cineva. Resturile de la masa nu cred ca sunt atat de nocive, de fapt daca nu contin chestii contraindicate pt caini (banane, ceapa, oase de peste, ciocolata, sare, piper, etc) sunt foarte ok pt un caine fara vreo problema de sanatate deosebita care sa nu-i permita... in combinatie cu cereale gatite (mamaliga/paine/orez/arpacas) si gaturi de pui pot fi foarte ok. Mancarea asta de caini din comert e pt cerintele, nevoile nutritionale speciale ale cainilor de rasa care nu mai sunt sanatosi. Aveti dreptate cand spuneti ca "ce atatea boabe speciale"... drept este, inainte si cainii de rasa se hraneau "traditional", boabele astea pt caini sunt gaselnita recenta. Si cainii chiar erau mai sanatosi. Uite, dovada, unde isi baga omul nasul in treburile lui Dumnezeu, nu iese bine. Cainii albi au probleme cu pielea si auzul, cainii mari au probleme cu articulatiile si stomacul (risc de torsiune gastrica foarte mare), cainii cu botul scurt au probleme cu respiratia... altii pur si simplu din cauza cosangvinizarilor (fixarea caracterelor unei rase si a unor linii din rase, asa se obtin) au diverse organe interne slabite, alte rase (de ex dobermannul) au probleme cu inima, altii cu rinichii (dalmatianul), altii sunt predispusi la epilepsie, altii la cancer, si cate alte boli... e tot un stres si-o durere, o atentie constanta pentru ingrijirea lor. Niste boli pe care insusi oamenii le-au creat in nebunia lor. Am divagat putin :) Uite ceva interesant, poate va raspunde la multe intrebari legate de caini si stapanii lor. Cainii de rasa si bolile lor. Regret ca are subtitrarea in italiana, dar se vede ok sper.Am pus asta pt ca e singurul care nu necesita logare :) Prima parte, retul le gasiti singuri daca va intereseaza. Dati inainte, incepe pe la minutul 2 http://www.youtube.com/watch?v=lc3HRO7n9ZY Last edited by ortodoxa2310; 05.05.2012 at 04:03:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Speram ca cineva sa faca ceva cu acesti caini. Nu sunt pentru omorarea lor, dar o masura trebuie sa se ia, nu se mai poate asa.
"Soluție eficientă de reducere a câinilor de pe străzi este stoparea înmulțirii acestora Fundația Vier Pfoten consideră că singura soluție eficientă de reducere până la dispariție a câinilor de pe străzile Capitalei este stoparea înmulțirii acestora, soluție ce trebuie însă să fie dublată de măsuri precum identificarea și sterilizarea animalelor, prevenirea abandonului, încurajarea adopțiilor și responsabilizarea cetățenilor." (Sursa: Realitatea) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|