![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema este ca religia vine doar cu vorbe,paragrafe si citate din carti.
Eu vreau si fapte iar decand m-am nascut nu am vazut si eu o minune,sau cand m-am rugat nu am primit nicidecum ce mi-am dorit,si ce mi-am dorit a fost sa ma vindec de boala mea de inima ca sa pot sa-i ajut pe cei din jur, dar se pare ca nu am primit deloc ajutor. Religia e doar teorie dar degeaba teorie cand practica e la pamant sa zic asa. Si poate nu cred in Dumnezeu asa mult cum o faceti voi sau poate nu cred deloc,dar care este diferenta intre voi care credeti si noi care nu credem?va zic eu ca niciuna,daca ne luam dupa religie,biserica,preoti etc pai deja suntem plini de pacate indiferent daca noi credem sau nu credem. Iar faptul ca sunt necredincios nu inseamna neaparat ca-s o persoana rea,sunt la fel ca voi numai ca nu sunt convins de existenta unei alte lumi. App. o alta greseala este de sarbatori de Sf. Nicolae,Craciun si Paste cand copii sunt mintiti de catre parinti ca vine mosul si iepurasul si aduce cadouri.( din cate stiu eu parca minciuna este considerat un pacat ).Poate daca parintii spuneau copiilor ca de Sf. Neculai,Craciun si Paste se obisnuieste sa se dea cadouri ar fi fost alta poveste,dar asa copii is mintiti ca vine cutare cutare lasa cadouri iar cand se fac mari afla ca defapt nu vine nimeni si totul este o mica pacaleala/istorioara, dupa le mai zici si de Dumnezeu apoi or sa rada de tine in fata si or sa'ti zica m-ai mintit cat am fost mic dar acum am crescut deja nu te mai cred. Last edited by Arktinen Susi; 07.05.2012 at 00:53:33. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suntem nematurizati, cei ce credem in Dumnezeu? | daniel_iordache | Teologie si Stiinta | 55 | 26.09.2008 18:58:54 |
|