![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cand am vazut ce casa si-a cumparat cineva, la tara, cu gradina, livada, etc, acum cativa ani cu 5000 euro, am zis ca-si bate joc de mine si ma pacaleste! De asemenea stiu ca ungurii din Ungaria prefera sa vanda romanilor. Culmea!! Prefera romanii oricui! Stiti de ce? De frica tiganilor si pentru ca romanii sunt toleranti. Ii prefera pe acestia ca vecini, inclusiv in fata ungurilor din Romania! Chiar lasa la pret romanilor, numai sa cumpere acestia si nu tiganii, care altfel s-ar buluci acolo (vedeti casele sasilor si svabilor din Ardeal, de cine au fost ocupate...). Nu-si baga in tara pe oricine, is destepti. Ei se muta pe granita cu Austria, cei care pleaca de la granita estica. Acuma sa nu credeti ca eu sar la beregata lor (ar fi culmea, pe langa ca-s mica mai sunt si pe sfert unguroaica!!!, dar ma consider romanca). Pe langa colegi, vecini, prieteni eu mai am si neamuri! (doar ca ei nu se cred neamuri cu noi, ca noi ne-am ""stricat""!) Dar sa fim cu luare-aminte! Last edited by Adriana Cluj; 07.05.2012 at 23:05:24. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 13:56:35 |
| Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 15:58:18 |
| De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 18:05:16 |
| Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 19:15:57 |
|
|