Citat:
În prealabil postat de JoyDivision
avem certitudinea despre ingerii cazuti ca sunt intr-un arest preventiv, ca intr-o inchisoare, legati cu lanturi in intuneric, dupa cum ne spune apostolul Petru; totusi, despre oamenii pacatosi, unde ati gasit in Scripturi o invatatura care sa arate ca dupa moarte exista un "arest" in care sunt tinuti pana la ziua judecatii?
|
intr-adevar e cum zici tu e doar o presupunere dar intemeiata pe cateva versete care nu arata o explicatie directa.ex,,
Matei 10:15
Adevărat vă spun că, în ziua judecății, va fi mai ușor pentru ținutul Sodomei și Gomorei, decât pentru cetatea aceea... oamenii sodomei au fost nimiciti dar inca nu fusesera judecati pana la Domnul Isus dupa afirmatia facuta de El.daca stau linistiti sau sunt chinuiti pana la judecata de care a vorbit Domnul necesita un studiu mai amplu.cum am mai spus trebuiesc luate toate versetele si data o concluzie exacta daca se poate da.personal am credinta ca Domnul Isus a platit pentru pacatele mele si a fost judecat pedepsit si daca duc viata curata cercetata inaintea Lui cred ca nu ma mai judeca dupa moarte ci ma judeca sau mai bine spus analizeaza faptele pentru a primi o rasplata mai mica sau mai mare sau chiar deloc.asta cred