Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2012, 11:13:33
stanciuf stanciuf is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.05.2012
Locație: Rm Valcea
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Dv când ați plătit ultima dată taxa anuală la Templul Său?
Incredibil! Dar oare suma de bani nu acopera taxa anuala pentru 50 de ani?
Asa este si staretul: Nu se mai satura. Vrea mai mult!
Nu e suficient! Sa dam pana ajungem in strada! Sa dam si camasa de pe noi daca se poate!

Citat:
Deși erau foarte bune, s-au găsit, totuși, oameni să spună că s-au săturat să se tot hrănească și să tot bea ceea ce Dumnezeu le oferă și s-au răsculat. Nu cumva sunteți asemenea acelora ?
?

Citat:
"De ce i-ai dat lui Cristos, mamă, și nu mi i-ai dat mie ?!"
Hristos are nevoie de bani?

Si DA domnule, nu sunt mandru deloc pentru ce a facut mama mea.
Nu va doresc sa ajungeti vreodata in situatia mea. Nu va doresc sa fiti fara loc de munca, fara nici un venit si fara nici o perspectiva in viata. Nu doresc nici la dusmani asa ceva.

-------------------------------------------------------------------------
Eu ma opresc aici si ma retrag. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
In primul rand va multumesc pentru raspunsurile de bun simt si de incurajare pentru ca rar mai gasesti pe forum-urile din Romania asa ceva. Imi aduc aminte de softpedia cata ironie, batjocura samd.
Acest forum respecta userii, nu ridiculizeaza oamenii care sufera doar de dragul unor rautati gratuite. Sunt placut impresionat!
Multumesc inca o data pentru sfaturi si in special lui ioan cezar. Am recitit postul lui si am gasit multe sfaturi foarte utile in ceea ce priveste atitudinea pe care ar trebui (si sper sa ma straduiesc suficient) sa o dobandesc! Doamne ajuta!
Inca o data multumesc tuturor!

Last edited by stanciuf; 08.05.2012 at 11:18:39.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi OvidiuO Pocainta 76 19.04.2013 20:51:24
Aproape de noi - copii cu deficiente cristina2012 Umanitare 9 18.07.2012 13:53:11
Departe si aproape de Dumnezeu tatolivia Intrebari utilizatori 0 12.05.2012 18:05:14
Iertarea de aproape contradictorie Matei 18 cu 15-17 Radu32 Despre Sfanta Scriptura 23 06.08.2010 09:38:13
Iadul este atat de aproape de noi! Ioan_Ciobota Generalitati 15 20.04.2008 18:33:21