![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am o rugăminte: când mai citiți o declarație oficială a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, încercați să citiți mai mult decât un singur cuvânt. Pe de altă parte, puteți fi liniștit: Biserica mea condamnă avortul. Încercați să lămuriți problema prin alte ogrăzi, respectiv pe acolo pe unde în ultimii ani s-au efectuat milioane (!!) de avorturi. |
|
||||
|
||||
![]()
<offtopic>Ce să-ți povestesc, de parcă la spital cere cineva ceferticatul de botez ca să vadă ce confesiune are criminala.</offtopic>
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adventiștii de ziua a șaptea îngăduie, în anumite circumstanțe, avortul, uciderea copilului nenăscut. Punct. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci dumneavoastră sunteți de acord să ucideți o ființă umană pentru a salva viața alteia ? Dar de pe site-ul dumneavoastră oficial rezultă că și în cazuri de viol sau incest este permis avortul. Și în caz de malformații ale fătului. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? | iRoDiOn | Spiritualitatea ortodoxa | 25 | 10.08.2012 17:35:13 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Pentru mine astazi s-a nascut o stea! | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 19.03.2009 16:15:31 |
|