Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2012, 07:44:04
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Ce ambalaj domnule. Secta dumneavoastră îngăduie avortul. Punct.
Dar secta dumneavoastră îngăduie?

Am o rugăminte: când mai citiți o declarație oficială a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, încercați să citiți mai mult decât un singur cuvânt. Pe de altă parte, puteți fi liniștit: Biserica mea condamnă avortul. Încercați să lămuriți problema prin alte ogrăzi, respectiv pe acolo pe unde în ultimii ani s-au efectuat milioane (!!) de avorturi.

Vechi 09.05.2012, 07:49:19
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
...Încercați să lămuriți problema prin alte ogrăzi, respectiv pe acolo pe unde în ultimii ani s-au efectuat milioane (!!) de avorturi.
<offtopic>Ce să-ți povestesc, de parcă la spital cere cineva ceferticatul de botez ca să vadă ce confesiune are criminala.</offtopic>
Vechi 09.05.2012, 07:55:19
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
<offtopic>Ce să-ți povestesc, de parcă la spital cere cineva ceferticatul de botez ca să vadă ce confesiune are criminala.</offtopic>
[și mai]offtopic: Nu cred că în România sunt milioane (!!) de adventiști...
Vechi 09.05.2012, 09:01:38
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Dar secta dumneavoastră îngăduie?

Am o rugăminte: când mai citiți o declarație oficială a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, încercați să citiți mai mult decât un singur cuvânt. Pe de altă parte, puteți fi liniștit: Biserica mea condamnă avortul. Încercați să lămuriți problema prin alte ogrăzi, respectiv pe acolo pe unde în ultimii ani s-au efectuat milioane (!!) de avorturi.
Domnule, Biserica mea nu îngăduie avortul în nicio circumstanță, pentru nici un motiv. Avortul este o crimă, un păcat de moarte. Avortul înseamnă excomunicare automată pentru cei vinovați. Avortul înseamnă uciderea celei mai vulnerabile și mai nevinovate ființe - copilul nenăscut.

Adventiștii de ziua a șaptea îngăduie, în anumite circumstanțe, avortul, uciderea copilului nenăscut. Punct.
Vechi 09.05.2012, 09:21:20
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Domnule, Biserica mea nu îngăduie avortul în nicio circumstanță, pentru nici un motiv. Avortul este o crimă, un păcat de moarte. Avortul înseamnă excomunicare automată pentru cei vinovați. Avortul înseamnă uciderea celei mai vulnerabile și mai nevinovate ființe - copilul nenăscut.

Adventiștii de ziua a șaptea îngăduie, în anumite circumstanțe, avortul, uciderea copilului nenăscut. Punct.
Nu știu dacă este chiar așa, de fapt nici nu știu care e "biserica dumneavoastră". Dacă e adevărat că biserica dumneavoastră "nu îngăduie avortul în nicio circumstanță", înseamnă comite o greșeală mai mare decât a martorilor lui Iehova. Aceștia măcar îngăduie soluții alternative transfuziei de sânge, dumneavoastră nu "îngăduiți" nicio șansă de supraviețuire mamei în cazurile medicale grave (acelea în care ceilalți creștini admit avortul). Dar e treaba dumneavoastră, nu vă judec. Acum putem reveni la topic? Mulțumesc.
Vechi 09.05.2012, 09:49:53
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Nu știu dacă este chiar așa, de fapt nici nu știu care e "biserica dumneavoastră". Dacă e adevărat că biserica dumneavoastră "nu îngăduie avortul în nicio circumstanță", înseamnă comite o greșeală mai mare decât a martorilor lui Iehova. Aceștia măcar îngăduie soluții alternative transfuziei de sânge, dumneavoastră nu "îngăduiți" nicio șansă de supraviețuire mamei în cazurile medicale grave (acelea în care ceilalți creștini admit avortul). Dar e treaba dumneavoastră, nu vă judec. Acum putem reveni la topic? Mulțumesc.

Deci dumneavoastră sunteți de acord să ucideți o ființă umană pentru a salva viața alteia ?

Dar de pe site-ul dumneavoastră oficial rezultă că și în cazuri de viol sau incest este permis avortul.

Și în caz de malformații ale fătului.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? iRoDiOn Spiritualitatea ortodoxa 25 10.08.2012 17:35:13
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Pentru mine astazi s-a nascut o stea! nede_mar Stiri, actualitati, anunturi 28 19.03.2009 16:15:31