![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
La cati crestini sunt aici , la acest subiect , sincer am crezut ca am gresit forumul...
Doame ajuta si iertati fratilor !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-ai greșit forumul că aici se spune Dreptatea pe față... cu condiția să nu ai minterese asunse și perverse... poftele alea infidele ale buruienilor roșii care după ce vă păcălesc vă dau câte o bască furată de pe la străjerii regelui soare și după ce apoi în ascuns au vopsit-o ca pe ouăle de Paște, vă ajută să o pune-ți pe capul credul și entuziasmat și vă cheamă prin piețe ca să vă făliți împreună cu ei că sunteți și voi USLași doborâtori de guvernele cele mai oneste și apoi vă învață dându-vă lecții ca să fiți populiști ipocriți așa ca ei adică mari prădători de țară ce-și taie craca de sub picioare ca să pozeze în victime, revoltați și foarte supărați pe hoții de PDL-iști, pe Roberta, pe Elena, și mai ales pe Băsescu și pe Ungureanu, de ce primul e dictator ales de 3 ori de popor și al doilea de ce are nume de ungur desemnat prin telefon... păi nu v-ați gândit că Ungaria are numele primit de la români?.. Nu v-ați gâdit că cine i-a botezat pe ei a fost un român de-a lui Dumnezeu? Last edited by vsovivi; 10.05.2012 at 16:02:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Hai să vedeți și voi cine sunt ridicolii incompetenți și de râsul gLumii așa cum făceau ei mereu pe alții, păi uite aici cum au copiat o lucrare greșită care a apărut din greșală pe internet! E clar un plagiat al unor lucrări pe care chiar autorii le recunosc singuri că sunt cu greșeli, că sunt greșite!
Acuma liderii marionetă ai USL pot să-și dea valoarea pe care o merită, adică de broscoi cu ochii roșii!.. poate vă mai aduceți aminte de culoarea PSD-ului anterioară, a miliției și securității patronată de Iliescu-Năstase și de PNL-ul lui Patriciu, făcut după culoarea verde a banilor murdari. Deci guvernul impostorilor care au dat lovitură de parlament ca să-și scape de justiție președinții de onoare și liderii camuflați, nu e numai penal, imoral, penibil și mafiot și al peștilor negociatori ce au cumpărat prin mită și șantaj curvele parlamentare dar iată că e și cel mai ridicol guvern posibil, au confiscat banii ce mergeau pe cofinanțări ale proiectelor din fonduri de la UE, și deci se vede cum în 2-3 zile a depășit în tâmpenii și cele mai optimiste pronosticuri PDL-iste. Mă întreb ce vor mai face până Duminică, fiindcă iată că mai sunt încă 2 zile bune să-și demonstreze valoarea. ![]() Iată că a mai trecut o oră și iar a făcut-o lată... a început să taie din bani, nu le dă înapoi pensionarilor decât primele 3 tranșe, pe trei luni. Păi nu susțineau sus și tare că ei nu au emoții ca Ungureanu? Au aterizat direct unde merită: ''Cine sapă groapa altuia el cade în ea'' negreșit! Aveți grijă să n-o pățiți și voi... Nu cumva să vă preschimbați din prinți înapoi în broscoi... că n-o să vă pupe nici dracu' darmite prințesa. Last edited by vsovivi; 10.05.2012 at 17:10:16. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum pricepeți voi mereu anapoda? Mereu vă minunați... însă viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc... Stop. Ce-i în capul vostru? Oare nu v-am zis că nu egzistă gloabe de pământuri! Eu țiu cu Noe nu cu Neo și nici cu toate neoanele astea cu gaz toxic... gaz rar, gaz nobil cică... neonorociți cu toții... singuri și-au dat foc la valiză. Last edited by vsovivi; 11.05.2012 at 13:29:53. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur că iau partea PDL-iștilor căci măsurile lor timp de 2 ani jumate au fost de ieșire din criză pe când băștile roșii ce și-au scos flașnetarii la păcălit populația ne bagă la loc într-o săptămână căci nu cred că mai rezistăm așa o lună alunecând pe toboganul morții, nu ne lasă să ne mai facem iluzii, ne bagă ei direct în groapă fiindcă sar ca 'băieții deștepți' cu diligența Românikaa direct în cap. ...Și cea mai bună și importantă măsură a PDL-ului a fost să nu ia nicio măsură... căci orice măsură în criză duce la colaps, dacă nu te pricepi... deci dintre toate măsurile pe care le-a luat PDL-ul cea mai bună a fost aia de a nu lua niciomăsură financiară... absurdă, populistă, electorală, prostească, cretină... ci doar măsuri drepte, pe când băștile roșii se întrec în lăudăroșenii, promisiuni, mite și ispite amenințând cu răzbunări pe nedrept și restaurație. Așa că aveți grijă să nu vă fractureze și vouă speranțele, căci sunt puși pe terorism și haiducie, iau înapoi ce a dat Ungureanu pentru proiectele locale cofinanțate de UE, iau banii de la primăriile opoziției și le terorizează ca să treacă în masă la ei, căci altfel le trimite controalele pe cap și nu le mai dă nimic până nu trec la ei... la USLașii teroriști mituitori și ispititori căci au dat lovitură de stat parlamentară și de guvern și primul lucru care îl fac este restaurația: ABUZULUI financiar și a CENZURII prin mercenarii din presă!.. căci Curtea Constituțională și justiția e încă și acum controlată tot de ei. Și cu ce sunt vinovați alegătorii locali dacă primarul lor a avut plăți pentru proiectele locale și cele din bani UE și a cerut de la guvernul Ungureanu? Deci iată cum au trecut la intimidări și șantaje ca să se ducă toți primarii și să se ploconească la ei... adică să dea bir la înalta poartă roșie și să promită că o să-i voteze numai pe ei, vopsiții ca ouăle de Paște. Mi-e tot mai frică... de mercenarii din TV și de revenirea la totalitarismul comunist, la controlul presei libere, la cultul minciunii și imposturii... ...au deja toate televiziunile de stat și private, TVR-ul și CNA-ul, Antenele, România TV... a mai rămas doar B1 și OTV de partea poporului cu Turcescu și Diaconescu... și sper să se întoarcă Nașul Moraru că altfel toți vor fi păcăliți și înșelați... iar ProTV-ul nu se amestecă iar Elanul de pe Realitatea n-are bani de aruncat pe fereastră așa că... Deci am reintrat în recesiune și promisiunile și ispitele nu mai contenesc iar leul merge la vale, căci într-o lună s-au dus 0,2-0,3 din el și de la 4,2 a ajuns la 4,4-4,5, deci în condițiile în care Euro pierde teren și se devalorizează față de dolar sau ien, și în condițiile în care și dolarul și ienul scad căci se emite monedă, masă monetară nonstop, rezultă că leul se devalorizează mult mai puternic față de aur, astfel că dacă am considera fix aurul observăm creșterea lui defapt ca pe devalorizarea euroului sau a dolarului iar dacă luăm față de euro devalorizarea leului rezultă ceva de groază: 1.aurul s-a apreciat cu 25% de anul trecut până azi, deci euro s-a depreciat cu 25% față de aur 2.leul s-a depreciat cu 6% căci 0,25 la un ron creștere reprezintă devalorizare de 5-6%--- Deci de anul trecut și mai ales odată cu doborârea guvernului Ungureanu, prezul real al leului a scăzut cu 30% față de constanta aurului, deci toate veniturile noastre sunt mai slabe cu 30%. Singura soluție de ieșire din criză este emiter de monedă de aur, de bancnote cu foițe de aur băgate în plastic transparent și notat pe bancnotă gramajul, câte karate are și anul emiterii bancnotei. Altă soluție pentru a ieși din furtul tuturor săracilor instrumentat de bancherii lumii nu există! Cu cât e țara mai sărac și guvernul mai populist și cu minterese electoral mafiote cu atât populația respectivă este mai expusă. Deci criza din România este mult mai gravă decât cea din Grecia! Last edited by vsovivi; 15.05.2012 at 12:47:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Odată ce USL-așii au dat lovitură de stat, de parlament, și de guvern trecând la terorism, intimidare, mită, șantaj și alte mizerii iată că deciziile favorabile au început să apară, de parcă nu le-au fost mereu favorabile, însă acum nu mai au niciojenă.
Iar dacă i-au adus la Poliție înapoi pe cei ce lucrau mână în mână cu infractorii, că de aia au fost dați afară de Igaș, cred că oricine poate pricepe ce urmează, de ce și pentru ce sunt ei readuși pe poziții, tocmai cei ce fuseseră demiși din pricina colaborării evidente cu infractorii și interlopii, scurgeri de informații, împărțirea prăzii și firește unirea în răzbunare împotriva lui BOC și a PDL-ului... deci iată cum brațul terorii a fost refăcut cât ai clipi! Au mai trecut 2 zile și ne-am reântors în '47 sau '56 sau '70... sau '90-'96 sau 2001 sau 2007-8... Sunt foarte rapizi în ura pe nedrept... ei sunt drepții pe nedrept... vai nouă! În cazul ăsta urmează negreșit '77... Doamne ferește! Last edited by vsovivi; 15.05.2012 at 13:28:24. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|